В Microsoft Store вече се предлага Apple iTunes за Windows 10

0
58
В Microsoft Store вече се предлага Apple iTunes за Windows 10

От Apple предоставиха iTunes за Windows 10 в Microsoft Store, който позволява да се слушат песни и подкастове, да се гледат филми, а също така и синхронизиране на устройствата на Apple с Windows 10. Първоначално iTunes за Windows 10 беше насрочен за края на 2017-а година, но това не се случи.

iTunes приложението за Windows 10 не се различама по нищо от десктоп варианта, само с малкото уточнение, че актуализациите ще се осъществяват през Microsoft Store, както е за всички други приложения. Предоставянето на iTunes за Windows 10 е възможно посредством Desktop Bridge, който позволва дестоп приложения да се пакетират така, че да са съвместими с Microsoft Store. Разбира се, бавната работа, която е присъща за десктоп варианта на iTunes също е тук, защото практически това е същото приложение, пакетирано по начин, който да е съвместим с Microsoft Store.

Като предимство може да се отбележи, че потребителите на Windows 10 S вече също ще могат да използват iTunes. Досега те не можеха да го използват, защото в тази версия на операционната система не са позволени приложения, които не съществуват в магазина на Майкрософт. Като голям недостатък обаче може да се отбележи липсата на „kinetic scrolling“, присъстващ при всички други приложения.

За да можете да използвате iTunes за Windows 10 трябва да имате минимум Windows 10 Fall Creators Update.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Google и Microsoft вдигнаха наградите за открити уязвимости