Вариант на Samsung Galaxy S10 ще дойде с 6 камери и 5G

0
37
Вариант на Samsung Galaxy S10 ще дойде с 6 камери и 5G

Малко след като обявиха намеренията си да произведат поне 1 милион бройки от своя сгъваем телефон, от Samsung сега явно имат намерения за още големи планове за своя 10-годишен юбилей.

Първоначално се считаше, че смартфоните Samsung Galaxy S10 ще дойдат в три варианта с пет камери и 5G поддръжка, с кодови наименования “Beyond 0”, “Beyond 1” и“Beyond 2” и размери на дисплеите от 5.8 до 6.4 инча. Според информация, изнесена от The Wall Street Journal обаче, ще има и четвърти вариант с кодово наименование “Beyond X”, който ще има 6 камери.

Планира се устройството да излезе на пазара през пролетта на 2019-а година, като то също ще има 5G поддръжка и ще бъде с 6.7-инчов дисплей. Някои данни сочат, че смартфонът ще има и безжично зареждане от телефон към телефон, каквото вече видяхме в Huawei Mate 20 Pro. Слух също така предполага, че Samsung Galaxy S10 “Beyond X” ще бъде с aanInfinity-O дисплей.

Предвид постоянно спадащите продажби на южнокорейския гигант, Samsung Galaxy S10 може да се окаже новият шанс за връщането на доверието на потребителите и покачване на продажбите. От Samsung изглежда, че правят всичко възможно, за да осъществят тези планове и остава да видим дали те ще се сбъднат.

5/5 (1 Review)
Прочетете още:  Новата версия на Firefox 52.0 позволява изпращане на табове
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments