Вече можете да създадете ваша компютърна конфигурация посредством симулатор (видео)

0
259
Вече можете да създадете ваша компютърна конфигурация посредством симулатор (видео)


Румънският разработчик на игри Claudio е преценил, че има нужда от симулатор за създаване на компютърни конфигурации и обещава на потребителите съвсем реално изживяване.

Мистериозният разработчик обяснява, че всички 3D модели в PC Building Simulator ще отговарят напълно на реалните от физическия свят и ще има съвсем акуратна интеракция между отделните компоненти, от които е създадена една компютърна конфигурация.

Симулаторът позволява създаването на компютърни конфигурации, като позволява точното им позициониране на компонентите, както и избор на различни части. Играчът притежава определена стартова сума пари, с които разполага, за да създаде мечтаната гейминг машина.

Всяка една част застава на мястото си, точно както в реалния свят, а за начинаещите има специален урок, който да ги запознае с основите на компютърните компоненти, тяхното място и значение в една конфигурация и процедурите по инсталирането им стъпка по стъпка.

„Целта на симулатора е да да помага на хората да се научат да създават компютърни конфигурации, като през това време се забавляват“, казва Claudiu.

За в бъдеще се предвижда career режим, който най-верятно ще предлага създаването на персонализирани конфигурации.

PC Building Simulator вече е наличен за Windows и Linux на https://itch.io/, а цената засега е каквато прецените. Трябва да се спомене, че играта все още е в pre-alpha стадий.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт пусна Windows 10 Build 15007 с множество нови функции