Веднага след Anniversary Update проблемите не закъсняха

0
20
Веднага след Anniversary Update проблемите не закъсняха


Някои потребители вече се оплакват, че след като са приложили Aniversary Update универсалните приложеня крашват моментално след като бъдат стартирани.

Потребители на [url=“ rel=“nofollow]reddit[/url], които са ъпгрейднали до Windows 10 version 1607 чрез Anniversary Update се оплакват от проблеми с почти всички универсални приложения. След като бъдат стартирани, универсалните приложения се сриват моментално и това поведение се е забелязало веднага след прилагането на Anniversary Update, който дойде съвсем наскоро.

Екипът на Windows Store е отговорил на тези оплаквания, като съобщават, че им е нужна повече информация, за да могат да локализират проблема. За момента не е ясно дали проблемът е широкосрещан.

„Благодарим ви, че сте отделили време да съобщите за този проблем с универсалните приложения на вашия Windows 10. Единият от начините, чрез които можете да ни помогнете е да изпратите диагностична и всякаква друга информация на нашия екип от инженери“, заявяват от екипа.

За момента има временно решение и то е да се изтрие изцяло и да се ресетне кешът на Windows Store, коет може да бъде направено с една команда. За тази цел трябва да бъде стартиран Command Prompt с администраторски права и просто да се напише или копира и постави тази команда:

wreset.exe

Потребителите трябва да имат предвид, че трябва да изчакат няколко минути, през които ще бъде изчистен целият кеш на Windows Store. Когато процесът по изчистването приключи, е добре компютърът да бъде рестартиран, но не е задължително.

Ако този начин не помага на вас, единственото, което ви остава да направите е да изчакате от Microsoft да излязат с официално решение на проблема. Екипите на Microsoft работят здравата по най-различни проблеми след Anniversary Update и има голям шанс бързо да се захванат с този проблем и да намерят решение скоро.

Прочетете още:  Майкрософт най-накрая признаха за проблем с Windows 10 Anniversary Update
0/5 (0 Reviews)