Warhammer 40,000: Dawn of War III идва за Linux следващия месец (видео)

0
23
Warhammer 40


Игровото заглавие Warhammer 40,000: Dawn of War III идва за Linux следващия месец, след като от Feral Interactive обявиха, че това е следващата игра, която ще публикуват.

Най-сетне стана ясно коя е играта, за която от feral Interactive загатнаха в началото на този месец и това е третата част на Warhammer 40,000: Dawn of War.

Warhammer 40,000: Dawn of War III е самостоятелно издание от серията Dawn of War и е първото издание след Dawn of War II: Retribution, която излезе през 2011-та година.

Играта представлява стратегия в реално време, с епични битки, стратегия, зашеметяващи ефекти и вълнуваща история. Действието се развива на измислената планета Acheron.

В третата част различните фракции Space Marines, Orks и Eldar влизат в колосални битки, за да получат контрол върху мистериозно оръжие, което ще определи съдбата и на трите раси.

Warhammer 40,000: Dawn of War III вече е налична за Windows, след като беше публикувана на 27-и април 2017-та година и ето, че съвсем скоро след това тя ще бъде налична и за Linux геймърите.

Хубаво е да видим толкова бърз порт от страна на Feral Interactive, като версиите за Linux и macOS са насрочени за 8-ми юни.

Все повече заглавия излизат и на ден първи, заедно с Windows, което само допреди година-две, беше напълно немислимо. Тенденцията за публикуване на все повече Linux игрови заглавия може само да ни радва.

Можете да разгледате мини сайта на играта тук, но за съжаление засега няма хардуерни изисквания, които вероятно ще се появят по-късно.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  От Microsoft най-накрая добавиха поддръжка за добавки в Edge browser