Windows 10 Anniversary Update Mobile идва на 9-ти август – потвърдено

0
47
Windows 10 Anniversary Update Mobile идва на 9-ти август - потвърдено


Майкрософт започна спускането на Windows 10 Anniversary Update на 2-ри август, както беше по план, но остави потребителите на мобилни устройства в недоумение, след като за тях ъпдейт нямаше.

От Редмънд обаче усилено работят за това Anniversary Update да излезе и за потребителите на мобилни устройства и в ново съобщение се казва, че това ще стане следващата седмица във вторник – 9-ти август.

Изглежда, че все пак от Lumia India са били прави и техният пост в Twitter е бил верен, въпреки че в последстиве постът беше изтрит, което доведе до съмнения, че най-вероятно е съдържал невярна информация.

Като потвърждение от [url=http://www.windowscentral.com/windows-1 … ugust-16th“ rel=“nofollow]WindowsCentral[/url] съобщават, че Майкрософт наистина планира да започне да спуска Windows 10 Anniversary Update Mobile към потребителите от следващата седмица, но с една малка подробност – това ще се случи отделно за отключените и заключените към конкретен оператор устройства.

Първи ъпдейта ще получат устройствата, които не са кодирани към оператор и това ще се случи на 9-ти август. След това, на 16-ти август е планирано спускането да се осъществи и за устройствата, които са кодирани към оператор.

Официалната причина е, че операторите имат нужда от допълнително време, за да могат да тестват финалната версия на Anniversary Update преди да я предложат на потребителите, въпреки че отдавна можеха да направят това, защото билд 14393 е наличен вече от доста време.

Версията, която се очертава да бъде RTM издание е Windows 10 Mobile build 14393.10, като тя още не е налична за потребителите от Insider програмата, но се очаква те да я получат преди официалното ѝ пускане.

Прочетете още:  Драйвърът на NVIDIA 361.16 Beta за Linux най-сетне с GLVND

От Майкрософт усилено работят по предоставянето на Anniversary Update и за потребителите на мобилни устройства, като те ще трябва да изчакат само около седмица повече от потребителите на десктоп машини. На нас ни остава да видим дали наистина официалното излизане ще се случи на 9-ти август, дали отново ще има проблеми, а потребителите трябва да са сигурни, че батериите на устройствата им са заредени на поне 40% във вторник, за да могат да бъдат ъпдейтнати безпроблемно.

0/5 (0 Reviews)