Windows 10 April Update най-сетне е наличен при Alienware лаптопите

0
77
Windows 10 April Update най-сетне е наличен при Alienware лаптопите

След тримесечно чакане Windows 10 April 2018 Update най-сетне е наличен и за Dell Alienware лаптопите. Майкрософт блокираха ъпдейтите за тези лаптопи през май месец тази година, поради различни проблеми с несъвместимост, които правеха системите неизползваеми.

Изглежда, че сега от компанията вече са преценили, че всичко е наред и потребителите и на този хардуер могат вече да инсталират най-новия априлски ъпдейт от тази година. Въпреки всичко това отново не се оказва така и съдейки от тази тема в reddit, изглежда, че съпътстващите всеки ъпдейт проблеми не липсват и тук и предвид съвсем скорошното му пускане, можем да сме почти сигурни, че броят им ще нарасне.

Засега от Майкрософт не са публикували официален анонс и новината стига до нас благодарение на поддръжката на Dell, които се похвалиха с новата стара придобвка в Twitter.

„Microsoft update 1803 вече е готов и за Alienware компютрите. Той ще се инсталира сам, но ако това не се случи, инсталирайте го ръчно. Ъпдейтът вече работи“, се казва в съобщението.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Microsoft се готви да стане сериозен съперник на Apple при таблетите