Windows 10 Build 14986 беше спуснат за потребителите от бавния кръг

0
43
Windows 10


Последният билд 14986 вече е наличен за потребителите както на бързия, така и на бавния кръг в Insider програмата за Windows 10 на Майкрософт.

Майкрософт спуснаха Windows 10 build 14986 за потребителите в Insider програмата от бързия кръг през миналата седмица и сега, въпреки проблемите с него, изглежда, че според тях всичко е нормално и днес той вече е наличен и за потребителите от бавния кръг.

Засега Windows 10 build 14986 се очертава като един от най-големите, които са пускали от Майкрософт, откато започнаха работа по Creators Update и той носи със себе си редица функции, които отдавна бяха искани от потребителите.

Например вече може гласово да се контролира нивото на звука, компютърът може да бъде гасен чрез Cortana, да се възпроизвеждат конкретни песни от определени жанрове или радиостанции чрез приложения като iHeartRadio или TuneIn Radio.

За потребителите в Китай дори е налична опция, при която само чрез цъкането на икона с музикални ноти на в home страницата на Cortana, тя ще разпознава коя песен свири в момента, използвайки Netease.

В Windows 10 build 14986 идват и подобрения за Narrator, три нови добавки за браузъра Edgeнов и по-удобен интерфейс, чиято финална версия ще е налична в Creators Update, Windows Ink вече има опции за резюмиране на минали скици, подобрен контрол върху въртенето на ruler, както и обновени Ink flyout визуализации и други.

Както винаги, въпреки че този билд е спуснат за потребителите в Insider програмата и се счита за относително стабилен и без бъгове, имайте предвид, че той е все още в бета стадий и са възможни различни проблеми от всякакво естество. Инсталирането му се препоръчва само за напреднали потребители.

Прочетете още:  Surface Laptop 3 на Майкрософт е тук. Спецификации и видео
0/5 (0 Reviews)