Windows 10 Build 15000 беше пуснат вътрешно в Майкрософт

0
35
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


Windows 10 Build 15000 е исторически заради числото му, но най-вероятно няма да бъде пуснат официално.

От Майкрософт временно спряха Insider програмата по празниците, но очевидно в компанията все някой е останал да работи и през почивните дни, като продължава своята работа по Windows 10.

От [url=http://www.windowscentral.com/windows-1 … internally“ target=“_blank“ rel=“nofollow]WindowsCentral[/url] пишат, че в този билд няма големи промени, за които си струва да се говори. Интересното при него е единствено фактът, че се е появил, докато Insider програмата е поставена временно на трупчета. Най-вероятно билдът носи със себе си предимно поправки и различни подобрения.

В същото време е почти сигурно, че Windows 10 build 15000 няма да се появи публично дори и след пускането на Insider програмата през януари, защото се очаква от Майкрософт през това време да пуснат други билдове.

Януари ще бъде доста натоварен месец в Майкрософт, поради причината, че тогава се предвижда да бъде завършена работата по новите функции, които ще бъдат част от финалния Creators Update билд. След като това бъде направено, от софтуерния гигант ще се фокусират изцяло върху поправяне на бъгове и повишаване на бързодействието, докато едновременно подготвят и почвата за издаването на третия голям ъпдейт, с кодово наименование Redstone 3.

Windows 10 Creators Update се очаква да излезе през пролетта на 2017-та година и според някои слухове това ще се случи март месец. Windows 10 Creators Update ще бъде с версия 1703 и ще носи със себе си редица подобрения както за РС така и за мобилни устройства.

Следващите няколко билда оттук насетне ще подобряват различни неща в различни аспекти, като няма нужда да се казва, че от Майкрософт са супер фокусирани в подобряване на бързодействието.

Прочетете още:  SEGA Mega Drive Mini беше анонсирана официално. Идва през септември
0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments