Windows 10 Creators Update ще излезе първо за PC

0
17
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


От Майкрософт съобщиха, че Windows 10 Creators Update ще излезе първо за PC (Redstone 2), а телефоните ще го получат след това.

В момента от Майкрософт работят по финалните щрихи на Windows 10 Creators Update и са фокусирани изцяло върху отстраняването на бъгове, като нови функции почти не се предлагат.

Creators Update ще предложи важни функции и обновления както за РС, така и за мобилните устроства. И въпреки че от Майкрософт се опитват да пускат синхронизирано изданията за двете платформи, изглежа че не всички устройства ще получат Redstone 2 по едно и също време.

Към момента от Майкрософт дават приоритет на компютрите и те първи ще получат новата версия на операционната система Creators Update, докато мобилните устройства, които използват Windows 10, ще я получат по-късно.

Засега не е ясно точно кога се очаква да излезе Creators Update за мобилни телефони и отново се обещава това да е „скоро“. Именно това „скоро“, което предизвиква такова объркване сред потребителите на мобилната платформа и това, че ще има забавяне за тях едва ли е било това, което са искали да чуят.

Работата по Creators Update се очаква да приключи този месец и както винаги потребителите от Insider програмата първи ще получат RTM версията.

Засега слуховете са, че Creators Update ще се появи под версия 1703, като все още се очаква от Майкрософт официално да обявят конкретна дата през април за излизането на големия ъпдейт.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт пуснаха добавка за Google Chrome
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments