Windows 10 Creators Update вече е RTM

0
34
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


Чакането за някои потребители свърши. Всички участници в Insider програмата, в бързия и бавния кръг, получиха Windows 10 Creators Update (познат още като Redstone 3).

Получаването на един и същи билд за потребителите от бързия и бавния кръг на Insider програмата, при това толкова бързо, само по себе си е необичайно.

Добре известният лийкър WalkingCat публикува асистент под формата на инструмент за обновяване, който разкрива, че текущият най-нов билд е 15063.

Windows 10 1703 Upgrade Assistant, test version https://t.co/Det3vFZLri
— WalkingCat (@h0x0d) March 24, 2017

Ако не можете да чакате до 11-ти април, когато Windows 10 Creators Update ще бъде публикуван за всички официално, то винаги можете да се присъедините към Insider програмата и да го получите веднага.

Windows 10 Creators Update идва с множество нови функции като Paint 3D, подобрена поверителна политика и без таргетирана реклама, специален игрови режим, който ще повиши кадрите при игрите, възможност за поставяне на ъпдейтите на пауза и пр.

Следващият голям ъпдейт беше потвърден и се очаква през есента, а работното му заглавие за момента е Second Update. Second Update ще донесе със себе си и проекта Neon.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  С Windows 10 Fall Creators Update дойде и нова Anti Ransomware функция