Windows 10 Edge браузърът получава тъмна тема чрез приставка

0
73
Windows 10 Edge браузърът получава тъмна тема чрез приставка

Интернет браузърът Edge получави нова приставка, която дава възможност за използване на тъмна тема във всички уеб сайтове. Приставката се казва Night Eye, разработена е от Razor и е налична за потребителите на Windows 10 в магазина Microsoft Store.

Night Eyes потребителите ще могат да използват тъмна тема при сайтове като Quora, Google, Facebook и пр., като по този начин ще предпазва очите им. Приставката е направена много умно, защото тя не просто прави светлите цветове в тъмни, а внимателно анализира цветовете и изображенията в уеб сайтовете и ги конвертира в съответствие, като автоматично променя наситеността и контраста до здравословни за очите нива, конкретно препоръчителни за хора, които работят в помещения с ниски нива на осветеност.

Освен това Night Eye предлага три режима – тъмен, филтриран и нормален.

– В тъмния режим абсолютно всички цветове, малки изображения и икони ще бъдат конвертирани, за да се осигури тъмната тема.

– При филтрирания режим приставката ще остави цвета на сайта без промяна, но ще конфигурира топлината на цветовете, контраста и яркостта.

– Нормалният режим връща потребителя към настройките по подразбиране, без да внася промени.

Night Eye предлага още конвертиране на изображения, инструмент Color Changer за промяна на цвета на сайтовете, възможност за промяна на яркост, контраст и наситеност, задимяване, филтър синя светлина.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Linux Kernel. Новини около Linux ядрото и нови версии. Излезе версия 4.20 RC1