Windows 10 Mail Client получи ъпдейт с интерактивни нотификации

0
37
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


Днес от Майкрософт пуснаха ъпдейт за Windows 10 Mail приложението, с който то получава интерактивни нотификации, различни поправки на бъгове и някои други функции.

Засега ъпдейтът е спуснат само на потребителите от Insider програмата в бързия кръг, като ще е наличен за всички, когато излезе главният ъпдейт Redstone 2 през пролетта на 2017-та година.

Трябва да се отбележи, че от Майкрософт засега експериментират с приложението и във финалната версия може да има още повече нови функции и подобрения или някои да липсват.

Като главна функция на ъпдейта за Windows 10 Mail приложението, може да се отбележи наличието на интерактивни нотификации, които вече дават възможност за по-добър контрол над новите имейли директно от съобщението за нов имейл или от Action Center.

Друга нова функция е попъп функция за нови имейли, която Майкрософт тестваше преди за известно време, но поради неизвестни причини премахна. Ето, че функцията отново е тук и Mail приложението вече предоставя функции като на обикновен мейл клиент, давайки възможност за писане на текст в отделен прозорец.

Може да се отбележи, че засега приложението работи почти безпроблемно и новите функции обогатяват арсенала му, но със сигурност ще има още промени и нови ъпдейти от страна на Майкрософт. Например има проблем със забавянето на съобщенията за нов имейл, който трябва да бъде поправен, както и различни забавяния в Exchange. От компанията работят за отстраняването на тези проблеми и можем да се надяваме, че до излизането на Redstone 2 те ще бъдат решени окончателно.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Linux Kernel. Новини около Linux ядрото и нови версии. Излезе версия 4.19 RC1