Windows 10 Mobile 10586.71 може би е следващият главен ъпдейт

0
45
Майкрософт най-сетне признаха


Наскоро от Microsoft пуснаха Windows 10 Mobile 10586.71 към потребителите в бавния кръг (slow ring).

От това можем да си направим извод, че идва ъпдейт за Windows 10 Mobile, при това съвсем скоро. Шефът на Insider програмата Gabriel Aul написа в Tweeter по-рано през тази седмица, че щом този билд бъде спуснат в бавния кръг, в зависимост от телеметричните данни от Insider програмата, то той може да бъде пуснат за всички.

Когато Windows 10 Mobile build 10586.71 беше спуснат в бързия кръг Gabe Aul каза:

Ако информацията от телеметричните данни е задоволителна, ние ще пуснем билда първо в в бавния кръг, а след това и за всички.

Според думите му логиката показва, че следващата стъпка е пускането на билда за всички, но все пак това зависи и от телеметричните данни. Този билд няма да дойде по-рано от другата седмица, като през това време не е изключено от Microsoft да спуснат нов билд за всички, включително инсайдърите и устройствата с Windows 10 Mobile, който да включва поправки на най-новите бъгове.

Има някои слухове, че именно този билд ще е очакваният ъпгрейд, но засега нищо не е потвърдено. От Microsoft, както обикновено, нито отричат, нито потвърждават, но дори и да го пуснат, трябва да имаме едно наум, че ако намерят някакви по-големи проблеми в него, ще го изтеглят обратно.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Ето как да увеличим производителността при новото Ubuntu 16.04