Windows 10 Mobile идва за устройствата с Windows 8.1 на 12 – ти януари?

0
18
Майкрософт най-сетне признаха


Въпреки анонса, който направиха от Microsoft, че това ще се случи до края на миналата 2015 – та година, те забавиха излизането на ъпгрейда за тази година.

По-рано днес беше известно, че от Microsoft са анонсирали излизането на ъпгрейда с определението „скоро“, което може да се тълкува като този месец.

Малко по-късно обаче от [url=http://www.nokiapoweruser.com/a-tip-cla … ut-update/“ target=“_blank]NPU[/url] тръгна слух, че това ще се случи не този месец, а следващия – на 12 – ти февруари. На тази дата се очакват и други анонси от страна на софтуерния гигант, заедно с Lumia 850.

Все пак трябва да се знае, че тази дата е слух и не може да бъде потвърдена напълно. Тя обаче съвпада с определението, което дадоха от Microsoft „скоро“. Датата може да се приеме като добър ориентир, но все пак остава да изчакаме няколко седмици, за да разберем със сигурност какво са ни приготвили от Редмънд.

Забавянето се налага поради поправката на множество бъгове, които са били съобщени от участниците в Insider програмата на Windows 10 Mobile.

Напомняме на нашите читатели, че от Microsoft споделиха, че не всички опции и възможности на Windows 10 Mobile ще бъдат на разположение на всички Lumia модели. Някои от смартфоните ще бъдат ограничени според хардуера, който притежават.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  24-инчов монитор, който се сгъва като чадър? Вече е възможно!
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments