Windows 10 October Update най-накрая идва за потребителите

0
18
Майкрософт пращат малуер съобщения към Windows потребителите погрешка

След като откомврийския голям ъпдейт на Windows 10 беше публикуван набързо и без предварително тестване от Insider потребителите, се оказа, че той страда от масивно количество критични бъгове, което накара Майкрософт да го изтеглят.

Потребителите изпитваха проблеми с изтрити лични файлове, липса на интернет за приложенията от Microsoft Store, изтриване на файловете при разархивиране от архив, проблем с активирането и сваляне на версията от Pro на Home и още.

Сега директорът на Windows servicing and delivery John Cable обяснява, че от Майкрософт извършват изключително интензивни вътрешни проверки и наблюдават изкъсо данните от Insider програмата, информацията, събрана от милиони устройства и докладите на потребителите, за да разберат защо са се случили тези големи проблеми.

Използвайки тази информация компанията от Редмънд отново пуска Windows 10 October update, а също така и Windows Server 2019, който също страдаше от подобни на октомврийския ъпдейт бъгове. От Майкрософт са решили да спускат ъпдейта много бавно и ако допреди при миналите издания беше възможно ръчно да свалите новия ъпдейт, ако той все още не е дошъл при вас, това вече няма да се позволява и дори и да проверите, то няма да можете да го инсталирате.

Въпреки това потребителите могат да използват media creation tool от сайта на Майкрософт и да инсталират Windows 10 October update, следвайки простите стъпки, които предоставя съветника на приложението.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт пуснаха ъпдейта KB4100347 за Windows 10 April 2018 Update. Налични са ъпдейти и за по-старите версии
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments