Windows 10 отново се изложи, този път пред 120 000 души (видео)

0
27
Windows 10 отново се изложи


Windows 10 отново вилнее, малко след като провали предаване за времето в САЩ.

Ако сте запален геймър, то най-вероятно сте чували за Erik Flom, бивш професионален играч на Counter Strike. Вижте какво му се случи пред 120 000 зрителя.

След оттеглянето от професионалния гейминг в момента Flom се занимава със стрийминг и се радва на голям зрителски интерес, събирайки десетки и стотици хиляди зрители.

При едно от последните му представяния, докато играе, той изпада в потрес, след като неговият Windows 10 започва да се ъпгрейдва пред погледите на хиляди зрители. Това се случва без никакво съобщение, без да бъде попитан, без предупреждение.

Една секунда, след като си купувате граната и бум! Ъпгрейдът на Windows 10 започва, рестартира ви компютъра, съветва ви да изчакате, да се отпуснете, а вие безпощно гледате монитора невярвайки.

Някои потребители може и да си мислят, че това е потребителска грешка, но този случай не е такъв. Реакцията на Erik Flom е повече от показателна „Как се случи това? Как се случи това??? Fuck you Windows 10!!!“, казва той, както и вие можете да проследите във видеото в Twitch. (Ъпгрейдът на Windows 10 започва при 8.54 минути от видеото). „Изключих всичко!“, гневи се Flom. След три минути чакане Flom се ядосва и обръща камерата към монитора си, където се мъдрят 12%. Две минути по-късно той отива, взема кучето си и започва да си играе с него, като отегчено продължава да чака, което продължава доста дълго.

Съвсем наскоро от Microsoft уверяваха, че потребителите винаги ще имат пълен контрол над операционната си система. това обаче е всичко друго, но не и това, което обещават от Редмънд. „Клиентите ни ще продължат както винаги да имат пълен контрол над операционната система и ще могат да избират дали да откажат ъпгрейд или да го премахнат от Windows Update“, казва гордо говорител от Microsoft.

Прочетете още:  Потребители на Windows Phone не могат да се логнат в своите Майкрософт акаунти

Изгледайте видеото, за да видите реакцията на Erik Flom, заслужава си да се види. Коментарите в чата отстрани също си заслужава да се видят.

5/5 (1 Review)