Windows 10 Redstone 2 ще донесе със себе си подобрена история на ъпдейтите

0
35
Новият Windows 10 Redstone 2 тестови билд 14942 носи някои подобрения и нови функции


Новият изглед вече е наличен в някои привю билдове на Windows 10. Със сигурност в Windows 10 Redstone 2 ще има много нови функции, но от Майкрософт работят и по доизглаждането на по-дребни детайли.

Insider привюто на Windows 10 build 14915 идва, за да покаже, че това е точно така и очевидно компанията работи по преработката на историята на Windows Update, като се опитва да направи функцията по-организирана.

В стабилната версия на Windows 10 потребителите могат да достъпят историята на ъпдейтите, където всички ъпдейти се показват заедно в секцията, която се намира в Settings->Update & Security->Windows Update->Advanced options->View your update history. Това обаче най-вероятно ще се промени с идването на Windows 10 Redstone 2.

Twitter потребителят [url=“ target=“_blank“ rel=“nofollow]@callum90ish[/url] е забелязал, че в билд 14915 историята на Windows Update вече инсталираните ъпдейти се показват в отделни групи като ъпдейти по качеството, драйвърни ъпдейти и други. На потребителите се дава възможност да скрият групите, които не им трябват и да оставят само тези, които ги интересуват.

Засега тези промени не са достъпни за всички потребители, което означава, че от Майкрософт все още експериментират, но най-вероятно Windows 10 Redstone 2 ще донесе някакви промени в това отношение.

Windows 10 Redstone 2 се очаква да бъде пуснат през пролетта на следващата 2017-та година с много подобрения и нови функции, като билдовете, които се спускат към потребителите от Insider програмата, ще ни подскажат какво да очакваме за в бъдеще.

Например Windows 10 build 14915 идва с филтър за синя светлина, което ще донесе функционалност, подобна на тази, която дава приложението f.lux, което вече е доста популярно и е налично за повечето платформи. От Епъл вече интегрираха подобна функционалност под названието Night Shift и може да се очаква, че Майкрософт ще ги последват като донесат тази функция за десктопите и дори и при мобилните телефони с идването на Windows 10 Redstone 2.

Прочетете още:  Първият телефон с вграден пръстов сензор за отпечатъци излиза през 2018-а година
0/5 (0 Reviews)