Windows 10 ще е с повече блоутер в САЩ

0
54
Windows 10 реклами


Очевидно играта Candy Crush Saga не е достатъчна и Майкрософт са решили в изданието на Windows 10 за САЩ да има още едно приложение, което ще е инсталирано предварително.

Приложението Sling TV ще идва предварително инсталирано при версията на Windows 10 за САЩ като част от партньорство между двете компании.

Това означава, че ако си закупите версия за САЩ или по някакъв начин попаднете на нея, Sling TV вече е там и очаква вашето случайно цъкане върху нея. Според двете компании приложението е много полезно, защото ще пуска на потребителя телевизия на живо за секунда.

„В приложението са включени всички канали от линията на Sling TV и те ще са налични при Windows 10. Това включва Sling Blue, Sling Orange, националната телевизия на САЩ и най-доброто от испанската телевизия. Персонализирайте вашето телевизионно изживяване без дългосрочни договори и без безполезни канали“, казват от Sling в днешния анонс.

За щастие програмата се маха много лесно и не е като някои приложения, които могат да се премахнат само със странични програми. Просто намерете Sling TV в старт менюто, цъкнете с десен бутон на нея и изберете опцията за ънинсталация.

Windows 10 ще е с повече блоутер в САЩ 3

И въпреки че всеки може лесно да премахне приложението, това е очевидна тенденцията от Майкрософт да използват операционната си система за реклама на различни продукти, което може да е много неприятно за доста потребители. Само един от най-пресните примери е предлагането на оферти за различни планове за OneDrive.

В Xbox също ще се появи нова и обновена версия на Sling TV приложението, което ще има нов интерфейс с нови секции като On Now, Movies, Guide и My TV.

Прочетете още:  Lenovo: Не всеки иска Windows 10

„Работейки с нашите партньори от Майкрософт, ние продължаваме да правим лесен достъпа до вашите любими канали, филми и спортни предавания със Sling TV“, се казва още в анонса.

Ако нямате търпение да получите новия блоутер, то веднага можете да свалите приложението от Windows Store.

0/5 (0 Reviews)