Windows 10 Spring Creators Update е забавен заради проблем със син екран на смъртта (BSOD)

0
51
Майкрософт бъг

Много потребители очакват следващото голямо издание Windows 10 Spring Creators Update, но от Майкрософт съобщават, че са намерили проблеми със стабилността и това означава, че изданието ще се забави още. Първоначално официалната дата за пускането му беше на 10-и април. Spring Creators Update не излезе на тази дата, защото бяха намерени сериозни бъгове в RTM изданието, билд 17133.

Сега изглежда, че финалната версия ще бъде забавена още, защото тези проблеми все още не са оправени и на мястото на дългоочаквания Spring Creators Update днес излезе нов билд 17134 за Insider програмата, който беше придружен с други поправки относно стабилността при Windows 10.

До момента Майкрософт запазваха обичайното си мълчание при подобни проблеми, но сега те публикуваха официално становище, в което обясняват, че са намерени проблеми, които водят до голям процент сини екрани на смъртта (BSOD) и от компанията искат да ги поправят. За да се случи това, Майкрософт даде на потребителите от бързия кръг на Insider програмата нов билд вместо нов кумулативен ъпдейт, в който са включени тези поправки.

Билдът 17133 се явява новото RTM издание, което ще бъде тествано от потребителите и ако всичко мине без проблеми, от Майкрософт се надяват да могат най-сетне да пуснат Windows 10 Spring Creators Update в началото на следващата седмица или най-късно до края на месеца, за да могат да влязат в предварителното си разписание.

Разбира се, както винаги, не всички потребители ще получат веднага новото голямо издание на Windows 10. То ще бъде пускано поетапно и ще достигне до някои машини месеци след официалната му дата на публикуване.

Прочетете още:  EaseUS пуснаха Todo Backup за macOS
0/5 (0 Reviews)