Windows 10 за PC и Windows 10 Mobile ще получат нови анимации при Live Tile Animations

0
14
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


Тези промени се очакват обаче да дойдат с втория Redstone ъпдейт.

От Microsoft вече пуснаха първия Redstone рилийз за Windows 10 и Windows 10 Mobile, но те бяха предимно с бъгфиксове и някои подобрения в бързодействието. От компанията обясняват, че повече значителни промени ще има при втория Redstone ъпдейт.

Екипът от разработчици работи в посока повече значителни промени в следващите билдове, като се разбира, че например анимацията на плочките ще бъде променена и подобрена и при двете операционни системи Windows 10 и Windows 10 Mobile., но за момента не е ясно кога тези билдове ще са налични. Според наскоро пуснаха реклами) за логване на потребителя.

За момента Redstone билдовете идват само за устройства, кото са закупени с Windows 10 и участват в Insider програмата, но от Microsoft обещават скоро да разширят поддържаните устройства. Очаква се Redstone ъпдейтът да дойде през лятото, според хора от кухнята, но все още не е ясно дали това ще важи и за мобилната версия.

Обещава се, че Redstone ще донесе значителни подобрения за всички устройства и ще дойде с поддръжка за добавки за браузъра Edge. От Microsoft вече работят усилено в тази насока, защото Edge е единственият от известните браузъри, който няма поддръжка за добавки и в момента изпробват най-различни добавки и най-вероятно, както може да се очаква, тази възможност ще се появи първо при потребителите участващи в програмата Insider.

В близките дни или най-късно другата седмица, се очакват новите preview билдове на Windows 10, в замисимост от това колко бързо ще бъде свършена работата от страна на разработчиците по различните проблеми и бъгове.

Прочетете още:  Facebook, Microsoft, Google и Twitter стартират инициатива с отворен код
0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments