Windows Store вече ни казва кое приложение е написано специално за Windows 10

0
37
Внимание


Искате да знаете кое от всички приложения предлагани в Windows Store е написано специално за Windows 10? Вече е възможно.

Сега вече е възможно да съобщим подобна новина, защото от [url=http://www.windowscentral.com/windows-s … windows-10“ class=“hawk-link-parsed]Windows Central[/url] съобщават, че според последните подобрения на магазина, от Редмънд са решили на програми, които са специално създадени за най-новата операционна система на Microsoft, да сложат етикет „Специално създадена за Windows 10“.

Етикетът може да се намери под името на програмата, под иконата за споделяне Share и ни показва, че приложението няма да има никакви проблеми да се използва на Windows 10.

Това е добра информация за потребителите, които са мигрирали към Windows 10, което от Microsoft одобряват доста напористо.

Промяната би трябвало да дойде с последния ъпдейт, но към момента не е сигурно, защото ъпдейтът не съдържа никакъв списък с промените, изброени са само най-различни поправки.

Windows 10 вече е инсталиран на над 200 милиона устройства и миналата седмица пуснаха нов ring, за тези, които обичат да тестват новите билдове на операционната система, преди те да бъдат спуснати към редовия потребител.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Компютрите ще стават по-скъпи през 2017-та година