X.Org Server 1.20 най-сетне излиза до дни

0
48
X.Org Server

Седмица след като излезе петото RC издание на X.Org Server 1.20, вече имаме новини около дългоочакваната финална версия. X.Org Server 1.20 беше забавен значително и се разработва вече година и половина, като през това време не сме имали голямо издание, което се случва за първи път.

Въпреки всичко предвид всички подобрения в производителността и новите функции, които носи със себе си, X.Org Server 1.20 си заслужаваше чакането. Много LTS дистрибуции обаче не можаха да го дочакат и бяха принудени да използват стабилната версия 1.19.5, което означава, че тези потребители няма да видят новата версия още много години напред.

За щастие на потребителите на rolling дистрибуциите обаче, изглежда че скоро ще могат да се радват на X.Org Server 1.20, защото Adam Jackson от Red Hat направи зов за последни поправки, в който съобщава, че пуска версия 1.20 съвсем скоро. Той смята, че вече всичко изглежда нормално и според него финалното издание може да бъде публикувано официално. Jackson също така моли, ако има желаещи за преглед на кръпки, да побързат, за да може това да се случи преди официалното излизане на X.Org Server.

Повече подробности можете да научите тук.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт публикуваха кумулативния ъпдейт KB4522355 за Windows 10