360 Total Security 10.6.0.1179 Final download – антивирус, малуер, антивирусна защита

0
1212
360 Total Security 10.6.0.1059 Final download - антивирус

360 Total Security е безплатен антивирусен продукт, който е създаден с цел да ви предпазва от малуер, вируси, троянски коне, червеи и подобен род зловреден код.

360 Total Security 10.6.0.1179 Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита 1

Това, което прави контраст с останалите програми от този сегмент е, че 360 Total Security действа и като ускорител на зареждането на системата, като оптимизира процеса по стартиране на операционната система и ви показва за колко време е заредила.

360 Total Security използва петте най-добри антивирусни енджина, за да може потребителят да е сигурен, че получава възможно най-високото ниво на защита – 360 Cloud Scan, System Repair, QVMII AI, BitDefender и Avira.

Основни функции на програмата са блокиране на подозрително поведение на програми, сканиране за вируси, сканиране на файлове при даунлоуд, защита при онлайн пазаруване, проверка на сигурността на Wi-Fi връзка, почистване на ненужни файлове и други.

360 Total Security

 

След инсталацията, която преминава безпроблемно, програмата ще ви каже, че вашият компютър все още не е изследван. С натискането на бутона Examine вашата система ще бъде проверена и сканирана за опасни файлове, като може да се укажат различни локации за сканиране от настройките или цялостно сканиране на системата.

Вече споменатата функция за оптимизиране на времето за стартиране на операционната система може да бъде достъпена от таба Speedup, където ще намерите две опции easy speedup и bootup time. Еasy speedup ще ви предложи списък с компонентите, които се зареждат с операционната система и ще ви даде възможност да премахнете тези, които считате, че не са необходими. Bootup time ще ви покаже за колко време се е стартирала операционната система и по този начин да сравните какъв ефект е имала оптимизацията.

Прочетете още:  Norton Identity Safe 2014.7.11.42 Final download

Табът за почистване Cleanup ви дава възможност да изчистите системата си от ненужни файлове, които са останали, а не са били почистени, като дори можете да избирате различни локации за почистване, файлове останали от програми, от деинсталатори, при браузване в интернет, кеш файлове и други. Потребителите, които се интересуват от продукта, могат да погледнат 360 Total Security Essential.

Промени спрямо миналата версия:

  • Added: System disk slimming (Premium Only)
  • Fixed: Bug fixes

Лиценз: Безплатен

Download: 360 Total Security 10.6.0.1179 Final offline installer

Download: 360 Total Security 10.6.0.1179 Final online installer

0/5 (0 Reviews)