Ad-Aware Antivirus 12.6 Final download – антивирус, малуер, антивирусна защита

0
1000
Ad-Aware Antivirus 12.6 Final download - антивирус

Ad-Aware Antivirus е безплатен антивирусен продукт на Lavasoft, който е обединен с анти-спайуер енджин и защитна стена.

Ad-Aware Antivirus 12.6 Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита 1

Неговата цел е да осигури добра защита срещу вируси, троянци, червеи, спауер, едуер, малуер, рууткитове и други типове зловреден софтуер.

Инсталацията на Ad-Aware Antivirusпреминава безпроблемно, но потребителите трябва да внимават, защото могат да се инсталират продукти, което не са желани. За да не се случи това съветваме потребителите да използват Unchecky.

Трябва да се има предвид, че инсталацията отнема време, доста повече от нормалното. Веднага след инсталацията програмата автоматично ще обнови антивирусните си дефиниции. След като приключи ъпдейтването на дефинициите, компютърът трябва да се рестартира. След това ще бъдете попитани дали искате да използвате безплатната или платената версия на продукта.

За безплатната ще трябва да въведете вашия имейл и на него ще получите ключ, с който да активирате програмата. Интерфейсът изглежда добре и е умело подреден, така че да е разбираем за всеки при работа с продукта.

Ad-Aware Antivirus

 

Както повечето антивирусни продукти и Ad-Aware Antivirus предлага няколко типа сканиране – бърз, който ще провери само в най-опасните зони от операционната система, пълен, който ще провери целия компютър, като анализира дълбоко файловете, и къстъм режим, където потребителя може да укаже точно кой файл, дял, хард диск и т.н. да бъдат сканирани.

След като сканирането приключи, програмата дава възможност да предприемете желани действия спрямо намерените заплахи като изтриване, преместване в карантина, да не предприемате действие или да бъде игнориран. Сканирането може да бъде насрочено за точно определена дата и час, така че процесът да се автоматизира, без да има нужда от потребителска намеса.

Прочетете още:  TDSSKiller 3.1.0.25 Final download - антивирус, вирус, малуер, антивирусна защита

Както всеки уважаващ себе си антивирусен софтуерен продукт, Ad-Aware Free Antivirus+ също има real-time protection модул, който да защитава потребителя в реално време и да реагира своевременно при наличието на заплаха. Могат да се добавят изключения, които да не бъдат проверявани от този модул.

Също така може да се включи и режимът за игра, така че real-time модулът да не занимава потребителя по време, когато на компютъра се играе игра, като бъдат изключени всякакви видове уведомления.

Ad-Aware Free Antivirus+ е един добър продукт, който може да ви осигури добро ниво на защита и който може да бъде настроен според отделните нужди на всеки един потребител. При засичане на зловреден код показва много добри резултати.

Промени спрямо миналата версия:
More transparency and control over how your personal information is treated
Upgraded Active Virus Control module
Improved Network Protection feature

Лиценз: Free/Trial

Download: Ad-Aware Free Antivirus+ 12.6 Final

Download: Ad-Aware Personal Security 12.6 Final

Download: Ad-Aware Pro Security 12.2.876.11542

Download: Ad-Aware Total Security 12.2.876.11542

0/5 (0 Reviews)