Ashampoo Anti-Virus 2016 1.3.0 download

0
69
Ashampoo Anti-Virus 2016 1.3.0 download

Ashampoo Anti-Virus е антивирусен продукт, който предлага защита от всякакви вируси, плюс инструменти за почистване и оптимизиране на операционната система.

Ashampoo Anti-Virus 2016 1.3.0 download 1

Ashampoo Anti-Virus ще ви предпази от всякакъв тип вируси, малуер, червеи, спайуер, рууткитове и други, а също така и ще и ви предложи инструменти за оптимизиране на операционната система, сигурност и защита.

Инсталацията е праволинейна и не би затруднила дори и начинаещите потребители. Трябва да се има превид, че след като инсталацията приключи, компютърът трябва да бъде рестартиран, за да може всички промени да бъдат приложени и антивирусният продукт да може да заработи пълнофункционално.

Интерфейсът е много приятен и добре организиран. В основния прозорец се намират всички необходими инструменти или шорткъти към други функции, както и важна информация относно включени модули и актуалност на антивирусните дефиниции, които могат да бъдат актуализирани с натискането на един бутон, разположен в основния прозорец.

Ashampoo Anti-Virus

 

Ashampoo Anti-Virus разполага със защита в реално време, която следи постоянно за опасности и заплахи и няма да позволи компютърът да бъде компрометиран, като статусът на модула е показан в основния прозорец.

Програмата предлага няколко типа сканиране, които са леснодостъпни – пълно сканиране, което ще провери абсолютно целия компютър, с всички хард дискове и папки; бързо сканиране, което ще провери системните папки и важни за операционната система места; сканиране на външни носители като флаш памети, външни хард дискове и пр., както и персонализирано сканиране, където потребителят сам може да укаже кой хард диск, дял, директория или файл иска да бъдат сканирани.

Потребителят лесно може да провери файловете, които се намират в карантина и да получи информация за тях като тип, име, местонахождение, риск и пр.

Прочетете още:  GridinSoft Anti-Ransomware 0.9.1 Beta download - антивирус, криптовирус защита

Отново в основния прозорец се предлага достъп до някои полезни инструменти за безвъзвратно изтриване на файлове, които после не могат да бъдат възстановени дори със специализиран софтуер като Recuva например, инструмент за откриване на опасни библиотеки, намиране на опасни ADS стриймове по файловата система NTFS, инструмент за проверка на hosts файла, инструмент за изчистване на историята и следите от интернет браузъри като Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer, Google Chrome и др., както и инструмент за управление на процесите и програмите, които се стартират с операционната система, като може и да се получи детайлна информация за всеки един елемент.

Ashampoo Anti-Virus е мощен и надежден продукт, който предоставя защита на добро ниво, в комбинация с още полезни инструменти. С продукта се работи много лесно, което го прави подходящ за всякакъв тип потребители – от начинаещи до напреднали. Работи абсолютно безпроблемно, не изисква голям ресурс от компютъра и изпълнява задачите с бързина и прецизност.

Лиценз: Trial

Download: Ashampoo Anti-Virus 2016 1.3.0

0/5 (0 Reviews)