AVG Antivirus for Mac 2015.0 Build 4816 download

0
56
AVG PC TuneUp 19.1 Build 840 download - Windows оптимизиране

AVG Antivirus for Mac е антивирусен продукт, който е разработен специално за защита на компютри и устройства, които използват операционната система Mac OS X.

AVG Antivirus for Mac 2015.0 Build 4816 download 1

Специално разработена за Mac OS X, програмата има минималистичен дизайн, но зад него се крият много възможности и мощен антивирусен енджин, който ще предпази компютъра ви от всякакви вируси, едуер, троянци, червеи, рууткитове и други типове зловреден код.

Разполага със защита в реално време, наречена Resident Shield, която следи във всеки един момент за заплахи и при наличието на такива ги блокира и изкарва предупреждение, както и следи какви файлове използва потребителия.

Има и друг модул, който наблюдава и анализира целия хард диск или определени от потребителя директории и папки. Те се добавят много лесно с влачене в основния прозорец на програмата. Така компютърът е защитен във всяка една локация.

AVG Antivirus for Mac

 

Продуктът не е насочен само срещу вирусите за Mac OS X, а може да се справи със зловредни атаки и спайуер заплахи.

AVG Antivirus for Mac дава възможност за сканиране наразлични типове архиви като например ZIP и RAR, външни хард дискове и устройства и споделени папки по мрежата. Ъпдейтът е автоматичен и върви във фонов режим, като не пречи на работата с компютъра, така че вашият Mac е винаги защитен и от най-новите вируси, при това без никаква намеса от ваша страна.

Лиценз: Безплатен

Download: AVG Antivirus for Mac 2015.0 Build 4816

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Panda Free Antivirus (Panda Dome) 20.0.0.1 Final download - антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита