AVG Antivirus 16.131.7924 download – антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита

0
130
AVG PC TuneUp 19.1 Build 840 download - Windows оптимизиране

AVG Antivirus е антивирусен софтуер за случаи, когато искате повишена защита срещу вируси, троянци, червеи, малуер, спайуер и други типове зловреден код.

AVG Antivirus 16.131.7924 download - антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита 1

AVG Antivirus е по мощния продукт от AVG Antivirus Free. Инсталацията е безпроблемна, без да се предлагат излишни допълнителни програми, като на потребителя се дава възможност и за ръчни настройки на някои от функциите, като директорията, в която да бъде инсталирана програмата, спиране или пускане на модулите Web Component и Email Protection.

Интерфейсът е приятен и интуитивен, с добре подбрани цветове. Всичко необходимо за работа с продукта се намира в основния прозорец, което прави работата с него изключително лесна и приятна. Има модул за защита в реално време, който следи постоянно за зловредни файлове и ви информира и предприема действия своевременно.

AVG Antivirus 2015 е пълен комплект за защита и предлага повече модули от свободната версия. Тук също срещаме модулите Anti Virus, Data Safe за криптиране на файлове, Link Scanner за защита от опасни сайтове, Online Shield, който не е наличен в свободната версия и е модул, който сканира файлове, които се свалят от мрежата.

Identity Protection, за анализиране на поведението на инсталираните на компютъра програми и решаването дали са безопасни, Email Scanner, който предпазва от вредни прикрепени към електронната поща файлове, Anti Spam модул и защитна стена, които са налични само в AVG Internet Security.

Има и бутон за AVG PC TuneUp, който ще сканира за проблеми във вашия компютър като ненужни файлове, фрагментация на диска, проблемни регистри и други, а при желание да решите тези проблеми, ще бъдете приканени да го свалите.

AVG Antivirus

 

Също в основния прозорец намираме информация за статуса на защита и дали сме защитени, дали антивирусните дефиниции за актуални, бутон за сканиране, бутон за опции и настройка, а също така и бутон за репорти, които могат да се разглеждат по всяко едно време.

Прочетете още:  IObit Malware Fighter 7.2.0.5748 Final download - антивирус, анти-малуер, антивирусна защита

Настройките предоставят богат избор и могат да бъдат настроени много неща – външен вид, звукове, настройка на антивирусния модул къде да сканира, дали да пита преди да изтрие опасни файлове, да съобщава за потенциално нежелани програми и спайуер, дали да се използва хеуристика и пр., настройка на имейл модула, като дава дори възможност да се трият всички прикачени файлове при входящите писма, настройки на Online Shield, настройки на всички типове сканирания и още много.

Предлагат се три типа сканиране – сканиране на целия компютър, което е най-сигурният вариант, но най-бавен, сканиране на конкретни файлове или папки и сканиране за рууткитове. Може да бъде насрочено сканиране за определена дата и час, така че без намесата на потребителя сканирането да се извършва самостоятелно.

AVG Antivirus предлага пълен комплект инструменти за силна защита, като показва добри нива на засичане на вируси и в комбинация с простотата на работа с нея я прави предпочитан продукт сред потребителите.

Потребителите, които искат да използват продукт, който им предоставя максимална защита, могат да погледнат AVG Ultimate.

Промени спрямо миналата версия:

Better malware detection.
Uses advanced artificial intelligence on your PC to proactively identify malware samples that haven’t yet been catalogued by our AVG ThreatLabs team.
Improved online shield
SMB support
New setup for all applications: faster and easier navigation, attractive graphic design.
All updates are pushed to the application as soon as they are available.

Лиценз: Trial

Download: AVG Antivirus 16.131.7924 Offline installer x86

Download: AVG Antivirus 16.131.7924 Offline installer x64

Download: AVG Antivirus 16.131.7924 Online installer

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments