AVG Internet Security 19.8.3108 download – антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита

0
915
AVG PC TuneUp 19.1 Build 840 download - Windows оптимизиране

AVG Internet Security е софтуер, който ще ви предпази от вируси, червеи, троянци, рууткитове, спайуер, едуер, малуер и всякакви други видове зловредни атаки.

AVG Internet Security 19.8.3108 download - антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита 1

Потребителите, които търсят ефикасен софтуер за защита и сигурност на компютъра си, със сигурност познават AVG, която е дълги години на пазара и се е доказала като надежден и сигурен продукт.

Инсталацията е безпроблемна, но отнема време. Потребителят може да избере custom режима, за да има избор върху компонентите, които да бъдат инсталирани. Веднага след инсталацията програмата проверява за ъпдейти и ще ви уведоми, когато този процес приключи.

Интерфейсът е решен в модерното черно и зелено, с приятен външен вид и добра интуитивност. Всички основни модули, които ви трябват са на една ръка разстояние. Опциите за сканиране са няколко – бърз, който ще провери само в най-опасните места, пълен, който ще провери целия компютър и е по-сигурен, но съответно и по-бавен и ръчен режим, където потребителят може да каже точно кой файл, директория, дял или диск да бъдат сканирани.

Много полезна възможност е настройката на интензивността на натоварване на процеса на сканиране, като може да се избере да натоварва по-малко компютъра, ако трябва да го използвате по същото време, в което се сканира, като така процесът по сканирането ще е по-бавен, или пък да изберете да се натоварва повече, като така процесът по сканирането ще е по-бърз, но пък работата с компютъра през това време ще бъде затруднена.

Освен основната защита, която предлага програмата, има още множество допълнителни модули, които да се грижат за вашата сигурност като скенер на линкове, който ще ви предпази от опасни сайтове и фишинг атаки, identity protection за анализиране поведението на инсталирания на вашата машина софтуер и по този начин решаване дали е опасен или не, модул за защита на електронната поща, който следи входящи и изходящи електронни писма за зловредни файлове и поддържа POP3, SMTP и IMAP протоколите.

Прочетете още:  AVG Antivirus for Mac 2015.0 Build 4816 download

Разликите в сравнение с AVG Antivirus Free са някои модули, които не присъстват в безплатната версия на продукта. Такава е например защитната стена, която следи за входящия и изходящия трафик, повишавайки по този начин неимоверно сигурността и давайки възможност за настройка на режима на работа.

Различните режими са автоматичен, който е препоръчителен и защитната стена сама ще предпирема действия. Интерактивен, където стената ще пита потребителя какво действие да предприеме, третият е блокиране на целия трафик, а четвъртият е спиране на стената, който не е препоръчителен.

AVG Internet Security

 

Други модули, които не са налични в свободната версия на продукта са:

– Online Shield, който при сваляне на файлове първо ще ги сканира, за да сте сигурни, че са безопасни.

– Anti Spam модул, чрез който могат да се филтрират спам имейли, а също и скам, като по този начин поддържа вашата входяща кутия чиста.

AVG Internet Security е гъвкав и надежден софтуерен продукт, който успешно се бори с интернет и вирусните заплахи. В комбинация с красивия си и лесен интерфейс, този продукт е препоръчителен за всеки един потребител.

Лиценз: Ad-Supported

Промени спрямо миналата версия:

When all shields are disabled (e.g. via tray) and enabled, Mailshield is not enabled (sometimes it requires restart in order to start successfully)

Download: AVG Internet Security 19.8.3108 offline installer

Download: AVG Internet Security 19.8.3108 x64 offline installer

Download: AVG Internet Security 19.8.3108 online installer

0/5 (0 Reviews)