AVG Protection 2016.71.7598 download – антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита

0
51
AVG PC TuneUp 19.1 Build 840 download - Windows оптимизиране

AVG Protection е комплексно антивирусно решение за компютри с Windows, устройства с Android и MAC OS X устройства.

AVG Protection 2016.71.7598 download - антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита 1

Продуктът е предвиден да бъде използван на различни устройства, с различни операционни системи. Предлага се в безплатна и Pro версия.

Инсталацията е безпроблемна, както при всички продукти на AVG, като на потребителя се дава възможност да персонализира някои опции.

Дава се право на избор кои компоненти могат да бъдат инсталирани, като Web Component и Email Protection. Също така се дава възможност и да се избере директорията, в която ще бъде инсталирана програмата. След инсталацията операционната система трябва да бъде рестартирана.

AVG Protection

 

В свободната версия потребителите могат да намерят всичко необходимо, което е нужно за базова защита на едно устройство от вируси. Там е безплатната версия на антивирусния модул AVG Antivirus Free, AVG AntiVirus за Android и AVG AntiVirus за MAC OS X, като се предлагат отделно.

Ако потребителят се спре на Pro версията, то той ще забележи, че в пакета вече присъства AVG Internet Security, която замества AVG Antivirus Free и носи със себе си повече функции, като например защитна стена, Online shield, модул за анти-спам, сканиране на линкове, сканиране при сваляне на файлове от интернет и др.

Най-интересната и полезна функция при AVG Protection е възможността чрез AVG Zen да се контролират централизирано отдалечено устройствата само през едно меню. Отдалечените устройства могат да бъдат сканирани за вируси, ако бъдат намерени такива да бъдат премахвани, както и да се наблюдава техният статус.

Лиценз: Безплатен/Trial

Download: AVG Protection 2016.131.7924 Free

Download: AVG Protection 2016.131.7924 Pro

Прочетете още:  Kaspersky Total Security 2017 18.0.0.405 Final download
0/5 (0 Reviews)