AVG Ultimate 2019 19.8 Build 3108 download антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита

0
81
AVG PC TuneUp 19.1 Build 840 download - Windows оптимизиране

AVG Ultimate е антивирусен софтуер, който ще предпази вашия компютър и личните ви данни от посегателство, вируси, малуер, троянски коне и всякакъв друг вид зловреден код.

AVG Ultimate 2019 19.8 Build 3108 download антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита 1

Avg Ultimate събира в себе си няколко AVG инструмента, за да може да създаде възможно най-голяма и разширена защита за потребителите си, плюс защита в реално време, която своевременно реагира при атаки и уведомява потребителя.

Инсталацията е лесна и безпроблемна, като се предлагат различни модули за инсталация. Това потребителят може да види, ако избере Custom installation. Там може ръчно да избере кои модули да инсталира или да не инсталира.

Предлагат се модулите AVG Protection, който не може да бъде отказан, Web Component, Email Protection и AVG Performance. За да се възползва от Ultimate услугите, потребителят трябва да се логне съссвоя AVG акаунт и да активира AVG Zen.

AVG Ultimate

 

AVG Zen представлява най-важната функция в този продукт и позволява управлението на няколко устройства от едно централизирано меню. Устройствата се асоциират с определен профил и по всяко едновреме може да се провери тяхното състояние, независимо дали това е компютър, лаптоп или Android устройство.

Това позволява проверката за вируси на всички устройства, както и премахването им, като приложението показва постоянно статусът на всички устройства асоциирани с акаунта.

В AVG Ultimate влизат и AVG Protection и AVG Performance, които съществуват и като отделни пакети. AVG Protection представлява модул, който се грижи предимно за заплахи, които идват по мрежата и интернет. AVG Performance пък е пакет, който осигурява подобрение в производителността за компютри, MAC и Android устройства.

AVG Ultimate включва още AVG Internet Security, която предоставя на разположение защитна стена, която следи целия входящ и изходящ трафик, предлага и различни режими на работа, и по този начин осигурява повишена сигурност за потребителя.

Прочетете още:  Trend Micro Worry-Free Business Security 10.0 SP1 download

Заедно с другите модули за защита като Email Protection, Identity, който следи за подозрително поведение на програмите, скенер на линкове в интернет, Online Shield, AVG Self Protection и още, AVG Ultimate наистина предоставя едно много високо ниво на защита, при това всичко в една програма, което е особено удобно за потребителите.

За тези, които искат да се възползват от безплатния антивирусен продукт на AVG, могат да погледнат AVG Antivirus Free.

Лиценз: Trial

Download: AVG Ultimate 2019 19.8 Build 3108 Final

0/5 (0 Reviews)