Avira Antivirus Pro 15.0.2003.1821 Final download

0
1100
Avira Antivirus Pro 15.0.45.1184 Final download

Avira Antivirus Pro е антивирусен продукт, който предлага цялостна защита срещу вируси, троянци, червеи и всякакъв друг тип зловреден код.

Avira Antivirus Pro 15.0.2003.1821 Final download 1

Avira Antivirus Pro е следващият по мощност продукт след Avira Free Antivirus, като предлага някои допълнителни модули за повишена защита срещу малуер, едуер, червеи, вируси, спайуер, рууткитове, както и защита от атаки при сърфиране в интернет.

Инсталацията е много лесна, но отнема известно време, поради комплексността на програмата и броя на модулите, които трябва да се инсталират. Посреща ни познатия от свободната версия интерфейс, който е удобен и изчистен, като всички важни опции са на една ръка разстояние, което улеснява работата с продукта дори и за начинаещи потребители.

Avira Antivirus Pro

 

В основния прозорец се вижда различна информация за статуса на сигурността на компютъра, кога са ъпдейтвани антивирусните дефиниции, кога е сканиран компютърът за последно, статус на интернет защитата, както и възможността за спиране на отделните модули отговарящи за нея. Наличен е и режим Game mode, който спира нотификациите и не пречи на потребителя по никакъв начин.

Avira Antivirus Pro разполага с модул за защита в реално време, който през цялото време следи за нежелани действия и зловредни файлове, като има възможността да реагира своевременно, да блокира заплахата и по този начин компютърът да остане защитен, без да пострада.

Разликата със свободната версия е, че в Avira Antivirus Pro има допълнителни инструменти, които защитават потребителя в уеб пространството чрез така наречения „уеб щит“, който предпазва компютъра като подсигурява интернет търсенията с енджина Avira Search, а също така и защита на електронната поща, която филтрира прикачените файлове и има поддръжка за IMAP, POP3, както и за SMTP мейл клиенти.

Прочетете още:  Spy Emergency 2020-25.0.700 Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита

Допълнително има защита от рууткитовe, облачно базирана защита, както и разширение на шела, чрез което лесно могат да бъдат сканирани файлове чрез контекстното меню и се предлага и модул, чрез който лесно може да се правят различни настройки при вградената в Windows защитна стена.

Предлага се бързо сканиране, пълно сканиране, както и персонализирано сканиране, като самият процес по сканирането може да бъде настроен в множество аспекти, както и да се зададе определен приоритет на процеса по сканирането. Полезна опция е възможността да се насрочи сканиране в определена дата и час, като по този начин процесът се автоматизира и не изисква по-нататъшна намеса от страна на потребителя.

Тук също имаме възможност за поставяне на файлове в карантина, като те могат да бъдат прегледани и да бъдат предприети действия спрямо тях, в зависимост от ситуацията. Дава се детайлна информация за всеки един файл в карантина, като това какъв тип е, къде е оригиналното му местоположение, дата и други.

При нужда могат да бъдат прегледани репортите, а също така и детайлните логове, които приложението води при всяко едно действие. Потребителите, които искат още по-високо ниво на защита и допълнителни модули, могат да се обърнат към следващия продукт от гамата Avira Internet Security Suite.

Лиценз: Trial

Download: Avira Antivirus Pro 15.0.2003.1821 Final

0/5 (0 Reviews)