Avira Professional Security 14.0.24.37 download – антивирус, вирус, антивирусна защита

0
58
Avira Professional Security 14.0.24.37 download - антивирус

Avira Professional Security е мощен антивирусен продукт, който защитава вашия компютър на едно много високо ниво.

Avira Professional Security 14.0.24.37 download - антивирус, вирус, антивирусна защита 1

Продуктът е насочен към бизнеса, като едно надеждно и сигурно решение, което ще пази работните станции чисти и защитени срещу вируси, рууткитове, малуер, червеи, троянски коне и всякакъв друг тип заплахи.

Инсталацията е много лесна и протича почти без намеса от страна на потребителя. Отнема малко повече време от необходимото, поради комплексността на продукта.

Посреща ни добре познатия външен вид на продуктите на Avira, който се използва и в други решения като Avira Free Antivirus или Avira Ultimate Protection например.

Avira Professional Security е въоръжен с мощен енджин, който има много висок процент на засичане на вирусите, както и уеб заплахи. Освен нормалната антивирусна защита, този продукт предлага и онлайн защита като анти-фишинг, защита на електронната поща, защита от сваляне на опасни файлове, както и защитна стена.

Avira Professional Security

 

Разполага с модул за защита в реално време, който следи постоянно за заплаха и я отстранява своевременно, без компютърът да бъде компрометиран и без да бъде засегната важна информация.

Разработчиците ни предоставят един много добре организиран интерфейс, като са се постарали да разположат всички важни функции на една ръка разстояние, което го прави много интуитивен. В основния прозорец също така се вижда важна информация за това кога за последно е сканиран компютърът, кога е ъпдейтвана базата данни с антивирусни дефиниции, какъв е защитеният статус на компютъра.

Също в основния прозорец са разположени основните модули за защита, като лесно могат да бъдат спирани или пускани, само с един клик на мишката.

Предлагат се няколко вида сканиране, само на процесите, бързо сканиране, сканиране само в системните файлове на операционната система, сканиране на устройства по мрежата, както и персонализирано сканиране на конкретни файлове и папки.

Прочетете още:  Panda Gold Protection 17.0.2 Final download - антивирусна програма, защита отвируси, спайуер, малуер, троянски коне

Настройките по сканирането са изключтелно богати, което е преимущество за напредналите потребители, като трябва да се има предвид, че и настройките по подразбиране също вършат добра работа в повечето случаи.

Има възможност и за насрочване на сканиране в определена дата и час, като по този начин процесът се автоматизира, без да се изисква по-нататъшна дейност от страна на потребителя, което е много удобно в редица случаи.

Avira Professional Security предоставя и карантина, в която се преместват засечените опасни файлове, където могат да бъдат преглеждани, като програмата дава пълна информация за тях от това какъв тип са, къде са разположени, кога са били засечени и пр. Също така могат да бъдат изтрити окончателно.

Допълнително се предлагат множество опции, репорти и детайлни логове и събития, които могат да бъдат разглеждани при нужда и много настройки на модулите за уеб защита и имейл защита.

Avira Professional Security предоставя сигурен, лесен и разбираем начин за защита на вашия компютър и вашите бизнес данни, на едно много високо ниво. За бизнеса, който използва сървърни решения има специално разработен продукт Avira Server Security.

Промени спрямо миналата версия:

Avira AntiVir, version 10 will be released with a new graphical user interface that features a completely new set of icons as well as a new 3D navigation bar and a continuous background picture.
The new user interface keeps the proven elements of the old interface and the customer does not need to get into a new interface. However, the new icon set and the other new elements make it much easier for the customer to find his way around the program.

Лиценз: Trial

Download: Avira Professional Security 14.0.24.37

0/5 (0 Reviews)