Avira Rescue System Sep 18, 2016 download

0
30
Avira Rescue System Sep 18

Avira Rescue System представлява набор от инструменти, които ще ви помогнат, ако вашият Windows е повреден и не може да стартира.

Avira Rescue System Sep 18, 2016 download 1

Инструментът представлява изпълним файл на известната компания Avira, който помага да бъде записан буутващ диск, от който да бъде стартирана системата. Има възможност и за направата на .iso файл, който да бъде записан в последствие или да бъде направена флашка от него.

Понякога дали от вируси или поради друга причина, Windows може да се повреди много тежко, до степен, в която не може да бъде стартиран. Тогава идват на помощ инструменти, които са базирани на Linux. Такъв инструмент именно е и Avira Rescue System. Той е базиран на Linux Ubuntu, което гарантира изолирана независима среда, в която да могат да бъдат стартирани инструментите за поправка на Windows.

Avira Rescue System

 

В началото, когато се буутне от диска, се предоставят различни опции като виртуална клавиатура, брайлова конзола, различни клавиатурни подредби, избор на език, избор на режим с висок контраст, тестване на RAM паметта, тестване на диска за дефекти, което всъщност са нормални опции при буутване от Linux Ubuntu.

След като системата зареди, потребителят ще забележи, че Avira Rescue System е добре заредена за всякакви ситуации с различни инструменти. Може да бъде стартиран уизард, който сам да открие и да поправи проблемите, като в повечето случаи това е напълно достатъчно, без да се налага потребителят да прави някакви сложни ръчни настройки.

Ако уизардът не се справи и системният диск, на който е инсталиран Windows е видим от системата, Avira Rescue System дава възможност на потребителя собственоръчно да поправи проблеми в регистрите, които са свързани със стартирането на Windows и пречат на неговото нормално функциониране.

Прочетете още:  Clam Sentinel 1.22 download

Също така се дава достъп до локалните дискове, където може да се прехвърли важна информация на друг носител или на друг дял, да се изтрият опасни и вредни файлове.

Avira Rescue System се използва изключително лесно и се оказвамного добър помощник при проблеми с повредена операционна система от вируси или от някакви други фактори.

Лиценз: Безплатен

Download: Avira Rescue System Sep 18, 2016

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments