Avira Server Security 14.0.15.87 download – антивирусна защита

0
93
Avira Server Security 14.0.15.87 download - антивирусна защита

Avira Server Security е сървърен антивирусен продукт, който е създаден специално за сървъри с Windows server.

Avira Server Security 14.0.15.87 download - антивирусна защита 1

Предоставя високо ниво на защита срещу вируси, червеи, рууткитове, малуер и всякакъв друг тип зловреден код, като не забавя системата и изисква нисък ресурс.

Програмата се инсталира изключително лесно, а интерфейсът е добре организирани интуитивен. Веднага след инсталацията ще бъде стартирано сканиране на системата, за да се провери дали няма опасни файлове и вируси.

Менюто е удобно направено в дървовиден стил, като е разположено в левия панел, където могат да бъдат избирани различните компоненти, а вдясно да се показват техните концептуални елементи и информация.

Avira Server Security 14.0.15.87 download - антивирусна защита 2

Избирайки своя профил потребителят може да види различна полезна информация относно ъпдейтите, версията на енджина, кога е сканирана за последно системата и различните модули. Отделните модули могат да бъдат спирани лесно с един клик, както и да бъде инициирано сканиране или ъпдейт на продукта.

Предлага се защита в реално време, която следи постоянно и предотвратява навлизането на опасни файлове и вируси в машината, като по този начин файловете, които се намират на нея са винаги защитени.

Сканирането е в няколко варианта – пълно сканиране, сканиране на локалните дискове, сканиране на локални устроства, сканиране само на процесите, на My Documents, системната директория, външни дискове, както и конкретизирано сканиране на определени файлове и папки.

Сканиранията могат и да бъдат насрочвани за определена дата и час, като програмата ще се грижи за този процес, без да е нужна повече намеса от страна на потребителя. Чрез насрочване може и да се зададе кога да се ъпдейтва системата, като се избира дали процесът да се повтаря на дневна, седмична или месечна основа, а също така се задава и определен час.

Avira Server Security

 

Прочетете още:  Panda Cloud Cleaner 1.1.10 download - антивирус, малуер, антивирусна защита

Ако при сканиранията бъдат намерени опасни файлове, те ще бъдат преместени в карантина, където могат да бъдат преглеждани, да се види детайлна информация за тях, да бъдат преименувани, дезинфекцирани или изтривани.

При нужда могат да бъдат разглеждани репорти, детайлни логове и събития, както и се предлагат множество настройки, с които потребителят може да настрои Avira Server Security според своите нужди.

Когато става въпрос за високоефективна защита Avira Server Security е ефективен и надежден инструмент за защита от вируси, която малкият бизнес и офиси при използването на сървъри трябва да имат предвид. За бизнеса, който не използва сървъри има гъвкаво решение Avira Professional Security.

Промени спрямо миналата версия:

Engine Update

Лиценз: Trial

Download: Avira Server Security 14.0.15.87

0/5 (0 Reviews)