Avira Total Security Suite 1.2.138.20753 Final download – антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита

0
952
Avira Total Security Suite 1.2.119.17994 Final download - антивирус

Avira Total Security Suite е мощен антивирусен инструмент, който освен защита от високо ниво предоставя и инструменти за подобряване на представянето на операционната система и защита на личните данни.

Avira Total Security Suite 1.2.138.20753 Final download - антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита 1

Avira Total Security Suite представлява комплект от инструменти за антивирусна защита, оптимизиране на операционната система и различни инструменти за онлайн сигурност и защита на личните данни.

Инсталацията на продукта е сходна с тази на другите продукти, така че потребителите на Avira ще се чувстват в свои води.

Антивирусният продукт използва базата на Avira Free Antivirus, но ако продуктът бъде ъпгрейднат, всички опции, които не са налични в свободната версия ще станат налични. Това са например модулите за уеб защита и антиспам, управление на всички устройства от едно място, включително и мобилни, управление на потребители, отдалечен достъп за предоставянена помощ на познати и близки, откриване на изгубен телефон, облачни ъпдейти на антивирусните дефиниции в реално време и пр.

Avira Total Security Suite

 

От специален контролен панел, който резидира в системния трей на операционната система, могат да се стартират всички инструменти, които са включени в Avira Total Security Suite.

Предоставя се инструмента за почистване и оптимизиране на операционната система System Speedup, с който могат да се почистят регистри, да се почистят излишни файлове, дефрагментация на дисковете, забързване на стартирането, отключване на файлове, които не могат да се изтрият и още.

На разположение на потребителите е и VPN услугата Avira Phantom VPN, с която може да се скрие местоположението, IP адреса, да се избегне проследяването при сърфиране в интернет и да се скрие активността в мрежата.

За защита от опасни сайтове от Avira предлагат инструмента Scout Browser, който използва базата данни на Avira и предупреждава потребителя за опасни сайтове, блокира нежелани опасни скриптове и съблюдава за това дали връзката е сигурна. Scout Browser е особено полезнен при проверка на електронната поща, онлайн банкиране и пазаруване.

Прочетете още:  Panda Gold Protection 17.0.2 Final download - антивирусна програма, защита отвируси, спайуер, малуер, троянски коне

Browser Safety представлява добавка за интернет браузъри като Mozilla Firefox и Google Chrome, която блокира опасни сайтове, осигурява сигурността в мрежата, не позволява проследяване, идентифицира скрити програми в порталите за сваляния и предлага сигурни алтернативи, а също така и намира добри оферти за пазаруване онлайн, като дори сравнява цени на различни продукти.

Много полезна функция представлява SafeSearch Plus, която осигурява сигурно търсене в Мрежата, като предоставя много добри резултати от търсенията със специалната облачна URL технология.

Avira Total Security Suite предлага лесен начин да се използват много продукти на едно място и предлага най-нови технологии по отношение на сигурността в мрежата и защитата от вируси, малуер, троянци, червеи, спайуер, рууткитове и други.

Лиценз: Demo

Download: Avira Total Security Suite 1.2.138.20753 Final

0/5 (0 Reviews)