Avira Ultimate Protection Suite 15.0.33.24 download

0
927
Avira Ultimate Protection Suite 15.0.33.24 download

Avira Ultimate Protection Suite представлява цялостен пакет за защита на компютъра, плюс инструменти за поддръжка на системата.

Avira Ultimate Protection Suite 15.0.33.24 download 1

Avira Ultimate Protection Suite е по-мощен от Avira Internet Security Suite и се явява най-мощният продукт на Avira, който предлага защита от най-високо ниво срещу вируси, червеи, рууткитове, троянци, спайуер, малуер, едуер и всякакъв друг вид зловреден код.

Допълнително се предоставят модули, които да подобрят работата на компютъра чрез различни оптимизации, като ще го държат в топ форма. В комплект от различните модули продуктът представлява един пълен набор от различни полезни инструменти, които се предлагат на едно място и ще се грижат за защитата и оптимизацията на системата.

Инсталацията отнема повече време от обичайното, но това е поради комплексността на програмата и модулите, които трябва дасе инсталират, за да се осигури пълният набор от инструменти.

Веднага след инсталацията програмата стартира бързо сканиране на системата, като ще ви уведоми, ако има намерени проблеми. Интерфейсът е сходен с останалите продукти от гамата, така че потребителите, които са запознати с продуктите на Avira няма да имат никакви затруднения.

Avira Ultimate Protection

 

В основния прозорец се предлага основна информация за текущия статус на защита на компютъра, кога е извършено последното сканиране, както и кога е извършен последният ъпдейт на антивирусните дефиниции. Има бърз достъп до модулите за уеб защита, както и до режима за игра game mode, при който се спират всякакви нотификации, които биха попречили на всеки един геймър, като всеки един модул може лесно да бъде спрян или пуснат.

Предлагат се няколко типа сканирания като пълно, бързо, сканиране на определени файлове и папки, сканиране на устройства по мрежата, сканиране само на процесите. За напредналите потребители са оставени изключително много настройки, с които могат да постигнат резултатите, които желаят.

Разбира се, както се очаква от една модерна антивирусна програма, Avira Ultimate Protection Suite разполага и с модул за защита в реално време, който следи постоянно за заплахи и реагира своевременно, предлага се уеб защита, защита на електронната поща, която следи за вредни прикачени файлове, защитено сърфиране в интернет, модул против кражба на устройството, на което се използва продуктът, модул за наблюдение на електронната поща дали не е нападната или не се правят опити за разбиване на паролата.

Прочетете още:  Malwarebytes Anti-Malware Free MBAM 4.1.0.56 Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита

Предоставя се карантина на намерените опасни файлове, където могат да бъдат разгледани без да вредят на системата, като се дава различна информация като какъв тип са, къде се намират, дата на карантиниране и пр.

Предлага се много интересен модул, който се грижи за драйвърите на вашия компютър. За много потребители е трудно да инициализират хардуера си и да намерят подходящия драйвър, ето защо от Avira са решили в техния продукт да предоставят и модул, който се грижи вашите драйвъри да са винаги актуални.

Предоставя се и модул за оптимизация на операционната система Avira System SpeedUp, която ще се погрижи за по-бързо стартиране на операционната система, оптимизирано използване на оперативната RAM памет, за почистването на излишни файлове, почистване на регистрите, модул за управляване на интернет връзките, анализиранена дисковете и още.

Avira Ultimate Protection Suite предоставя едно комплексно решение на много инструменти в едно, които в комбинация с високия процент на засечени заплахи, организираният интерфейс и възможността за оптимизация, правят продукта особено предпочитан сред потребителите.

За тези, които са се заинтригували от продуктите от тази линия, но искат безплатно решение, могат да изпробват Avira Free Antivirus, а за бизнес потребителите има специален пакет Avira Professional Security.

Лиценз: Trial

Download: Avira Ultimate Protection Suite 15.0.33.24 offline installer

0/5 (0 Reviews)