Bitdefender Anti-Ransomware 1.0.12.151 download

0
50
Bitdefender Anti-Ransomware 1.0.12.151 download

Bitdefender Anti-Ransomware е инструмент чиято цел е да предпази вашия компютър от ransomware или известни още като криптовируси.

Bitdefender Anti-Ransomware 1.0.12.151 download 1

Bitdefender Anti-Ransomware е още един великолепен продукт на компанията, която произвежда известни антивирусни решения като Bitdefender Total Security например.

Програмата има за цел да предпази компютъра ви от криптовируси, които в последните години стават все по-голяма заплаха. Bitdefender Anti-Ransomware ще ви защити срещу най-известния CryptoWall, както и срещу други типове като CTB Locker, TeslaCrypt и други.

Вирусите от типа ransomware или крипто вируси нападат компютъра на жертвата и криптират файловете, които се намират на него със сложна и дълга парола, която е невъзможна за разбиване. След това на потребителя се предлага да плати не малка сума, за да му бъдат разкриптирани файловете и да му бъде върната информацията. Именно затова, за да не ви се случи подобно нещо, трябва да имате инструмент като Bitdefender Anti-Ransomware.

Инсталацията е много бърза и елементарна, като почти не се изисква намеса от страна на потребителя. Интерфейсът е стилен, като предоставя всички опции, които са изключително малко, в основния прозорец.

Bitdefender Anti-Ransomware

 

На първа линия се дава информация дали защитата е включена, текущата версия на програмата и шорткът за даване на фийдбек. Също там се намират и настройките на програмата, където може да бъде настроено това дали програмата да се стартира с Windows или не, дали да се минимизира в системния трей и дали при натискане на бутона за затваряне да се минимизира в системния трей или да се затваря.

Bitdefender Anti-Ransomware

 

Други опции не се предлагат, а и не са нужни. Липсата на много опции в случая е само един плюс, защото програмата е изключително елементарна за използване, което я прави подходящ продукт за всякакъв тип потребители – от начинаещи до напреднали.

Прочетете още:  360 Total Security Essential 8.8.0.1119 Final download - антивирус, антивирусна защита

За потребители, които се интересуват от други алтернативи, могат да погледнат Malwarebytes Anti-Ransomware.

Лиценз: Безплатен

Download: Bitdefender Anti-Ransomware 1.0.12.151

0/5 (0 Reviews)