Bitdefender Total Security 2019 23.0.8.17 Final download – антивирус, антималуер

0
975
Bitdefender Total Security 2019 23.0.8.17 Final download - антивирус

Bitdefender Total Security е антивирусен продукт, чиято цел е да ви защитава непрекъснато от вируси, малуер, рууткитове, троянци, червеи, спайуер и всякакъв друг вид зловредни атаки.

Bitdefender Total Security 2019 23.0.8.17 Final download - антивирус, антималуер 1

Продуктовата линия на Bitdefender предоставя три продукта: Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security и Bitdefender Total Security, като всеки един следващ продукт от поредицата предоставя повече сигурност.

С новата си технология Bitdefender е първата компания, която предлага защита от ransomware, дори и от непознати и нови заплахи към момента, като ги блокира автоматично. Всички над 500 милиона потребители на програмата са свързани в обща мрежа и така се борят дори и срещу непознатите атаки и ефективно ги унищожават. Благодарение на новата технология Photon програмата има възможно най-малко влияне върху ресурсите на компютъра и го натоварват възможно най-малко.

При инсталирането на продукта на потребителя се дава възможност да направи някои настройки, като това къде да се инсталира програмата, дали да се изпращат анонимни данни за използването и конфигурация на прокси сървър. След това следва изтегляне на необходимите файлове за инсталацията, което отнема известно време. Интерфейсът е много приятен и добре подреден, като всеки един инструмент, който е необходим е на удобно място.

Bitdefender Total Security предоставя три типа сканиране – пълен, който ще провери целия компютър за заплахи и зловредни файлове, сканиране само в опасните за операционната система зони и сканиране чрез контекстното меню, където потребителят решава да сканира определен файл, дял или хард диск.

Това обикновено не е необходимо, защото модулът за защита в реално време е много бърз и улавя всички заплахи и файлове, които се опитват да навредят на компютъра ви.

Bitdefender Total Security

 

Има и режим Автопилот, който се грижи за всичко необходимо, без да занимава потребителя и извършва необходимите действия за вашата безопасност. При желание тези действия могат да се разгледат в логове. Също така се предлагат различни профили, които са предвидени за различни ситуации, като например при игра, където програмата няма да ви притеснява по никакъв начин. Всеки един от профилите може да се донастройва при желание.

Прочетете още:  Ashampoo Anti-Virus 2016 1.3.0 download

Bitdefender е бърз и мощен антивирусен продукт, който има много добър рейтинг при засичане на вируси, а благодарение на новите си технологии натоварва компютъра възможно най-малко. Сканирането се извършва много бързо, а множеството опции и възможности го правят предпочитан продукт от много потребители.

Промени спрямо миналата версия:

spoiler:
This version fixes the following issues:
An issue where the contextual menu would be missing
An issue where the SafePay virtual keyboard could be moved outside of reach
An issue where the Wallet would show as enabled in Firefox but disabled in the product
An issue where the Bitdefender Agent would report that the services are not responding
An issue where the user was unable to delete/mark as read notifications
An issue where the Webcam Protection module would crash the Windows Camera and Camera 365 from Toshiba
An issue where the Autopilot would re-enable itself after coming out of Sleep or after a reboot
An issue where the product would disconnect PIA VPN
The following improvements were included:
Several interface improvements
Augmented the Support Tool’s ability to gather Bitdefender relevant data
Better WSC integration on Windows 10
Implemented multiple .exe selection in ATD Whitelist
Product performance and stability tweaks
Product password now protects the Account tab
Several improvements to the DiskCleanup module
Several improvements to the Safe Files module

Лиценз: Trial

Download: Bitdefender Total Security 2019 23.0.8.17 Final

0/5 (0 Reviews)