Combofix 18.8.8.1 Final download – антивирус, вирус, малуер, антивирусна защита

0
878
Combofix 18.8.8.1 Final download - антивирус

Малуерът и спайуерът са отговорни за множество проблеми при потребителските машини. Combofix е инструмент за Windows, който сканира за познатите видове зловреден софтуер от такъв тип и се опитва автоматично да го премахне.

Combofix 18.8.8.1 Final download - антивирус, вирус, малуер, антивирусна защита 1

Веднага след като свалите програмата, трябва да предприемете мерки, за да предотвратите някои конфликти, като спирането на real-time защитата на текущата ви анти-вирусна програма, ако имате такава, а също така и да затворите абсолютно всички прозорци и ненужни програми е да не цъкате с мишката, както и да не я местите. Възможно е Windows да ви изкара секюрити предупреждение, защото програмата не е дигитално сертифицирана.

След като започне сканирането Combofix ще създаде автоматично точка за възстановяване, ако това е разрешено в опциите на Windows, след това прави резервно копие и на регистрите, а след това проверява дали е инсталирана Windows Recovery Console.

Combofix

 

Ако не е инсталирана, програмата ще ви предложи да я инсталирате, като просто ще трябва да се съгласите, тя ще я намери, свали и инсталира вместо вас. За тази цел трябва да сте свързани към интернет.

След като сканирането приключи, пред вас ще бъде изкаран лог с подробни детайли за сканираните обекти, за предприетите действия и за зловредния код, който е намерен.

Лиценз: Безплатен

Download: Combofix 18.8.8.1 Final

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  ESET NOD32 Antivirus 2020 v13.0.24.0 Final download - антивирусна защита, вирус, спайуер
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments