Dr.WEB CureIt! 12.5.202001130 (7 March 2020) Final download – антивирус, спайуер, едуер

0
1173
Dr.WEB CureIt! 16 April 2019 Final download антивирус

Dr.WEB CureIt! е много полезен антивирусен скенер, чиято задача е да открие всякакви вируси, спауйер, кийлогъри и потенциално нежелани програми.

Dr.WEB CureIt! 12.5.202001130 (7 March 2020) Final download - антивирус, спайуер, едуер 1

Dr.WEB CureIt! е много лесен и надежден продукт, който може да се използва за премахване на малуер и е много мощен в тази насока.

Може безпроблемно да се справи с всякакви вируси, червеи, кийлогъри, рууткитове, спайуер, малуер. Понеже няма защита в реално време, може да се използва като втора програма, която да помага при нужда.

Софтуерът е portable приложение, което не се нуждае от инсталация и това е направено с цел. Има множество вируси, които блокират инсталирането на антивирусни програми след като заразят компютъра. С Dr.WEB CureIt! няма да имате такъв проблем. Можете да го държите на външен носител като флашка, а също така може и да е на самия хард диск. Остава просто да бъде стартиран и да помага при проблеми.

Dr.WEB CureIt!

 

Интерфейсът е елегантен и добре организиран. Абсолютно всеки потребител може да се справи безпроблемно при работата си с продукта. Потребителят може да избере дали просто да натисне големия бутон Scan Now, който включва сканиране на всички обекти или да конкретизира сканирането в определена директория или файл, както и конкретни елементи като буут сектор, временни папки, сканиране на RAM, папката, в която се намира Windows, My Documents и пр.

Самият процес по сканиране отнема известно време, за това потребителите трябва да са търпеливи. Опасните обекти, които са намерени биват подредени в списък в основния прозорец на програмата, където се дава детайлна информация за тях като това къде се намират, как се казват, каква опасност представляват, а след като приключи самото сканиране също там се дава и възможност да се предприемат определени действия спрямо заплахите.

Прочетете още:  Ad-Aware Antivirus 12.6 Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита

Също така след приключване на сканирането се дава информация за времето, което е отнело, общият брой на засечените заплахи, брой на неутрализираните заплахи и възможност за отваряне на детайлен репорт от сканирането.

Dr.WEB CureIt!

 

Възможно е настройването на изключения за файлове и папки, които потребителят не иска да бъдат сканирани, включването или изключването на звукови нотификации, изгасяване на компютъра при приключване на сканирането, настройка на предприетите действия при намиране на заплаха, настройка на детайлността на логовете и още.

Dr.WEB CureIt! има много добър процент на засичане на вируси при Windows, докато в същото време не изисква голям ресурс от компютъра. Поради изключително лесната работа с интерфейса, програмата е подходяща за всякакъв вид потребители, от начинаещо до напреднали.

Лиценз: Безплатен

Download: Dr.WEB CureIt! 12.5.202001130 (7 March 2020) Final

0/5 (0 Reviews)