ESET Internet Security (ESET Smart Security) 2020 v13.1.21.0 Final download антивирусна защита, вирус, спайуер

0
1318
ESET Internet Security (ESET Smart Security) 2019 v12.1.34.0 Final download антивирусна защита

ESET Smart Security е популярен антивирусен софтуер, чиято цел е да ви предпази от вируси, троянци, червеи, рууткитове и всякакъв друг вид малуер.

ESET Internet Security (ESET Smart Security) 2020 v13.1.21.0 Final download антивирусна защита, вирус, спайуер 1

По време на инсталацията ви се дава възможност да изберете дали да е включена системата Eset Live Grid, което представлява нов начин за по-бързо сканиране, използвайки базата от милиони потребители по целия свят, дали да изпращате статистики за Grid, позволява се включването или изключването на модула за потенциално нежелани програми (PUP), може и да се посочи местоположението, където да бъде инсталирана програмата.

Интерфейсът е приятен, изчистен и интуитивен. Основните функции са разположени в страничен панел и са много лесни за достъпване. В основната категория Home се дава информация за статуса на защитата и дали дефинициите на програмата за ъпдейтнати.

В секцията Computer Scan виждаме, че има няколко режима на сканиране, Smart scan режим, който използва готови настройки по подразбиране, Custom scan, където потребителят може да избере точно кои файлове, дялове, хард дискове да бъдат сканирани, оперативна памет, буут сектор, като може дори да се избира и между още типове сканирания като Context menu scan и In-depth scan, Removable media scan, който ще сканира външни носители и една много полезна възможност Repeat last scan, което повтаря последното сканиране, което е било извършено, с всичките му настройки.

ESET Smart Security

 

За разлика от ESET NOD32 Antivirus тук имаме защитна стена, която следи входящия и изходящия трафик и информира потребителя при съмнителна активност, анти-спам модул, защита за интернет банкиране и разплащания и модул против кражба на лаптопи Anti-Teft, анти-фишинг и родителски контрол.

Прочетете още:  Bitdefender Internet Security 2019 23.0.8.17 Final download - антивирус, вирус, антивирусна защита

В Tools секцията могат да бъдат намерени много полезни инструменти като модул за насрочване, където могат да бъдат конкретизирани задачи в точно определена дата и час, които да се извършват автоматично, като сканиране, проверка на файлове при стартиране на операционната система, ъпдейт на дефинициите и пр., модул за изпращане на съмнителни файлове в лабораторията на ESET, модул за карантина, модул за наблюдение и управление на процесите, модул за статистика, създаване на буутъбъл медия при случаи на повреда на операционната система, модул за наблюдение на мрежата и още.

Допълнително се предлагат още начини за защита срещу botnets, Host Intrusion Prevention System (HIPS), модул за защита в реално време Real-time file system protection, защита на електронната поща, Web access защита, Network attack protection (IDS), блеклистване на IP – та (забрана за конкретни IP адреси) и пр.

ESET Smart Security е много мощен антивирусен софтуер, който предлага много добър рейтинг при засичане на вируси. С предлагането на множество опции и защитни модули, е особено предпочитан продукт сред потребителите.

Промени спрямо миналата версия:
http://support.eset.com/kb7325/

Лиценз: Trial

Download: ESET Smart Security 2020 v13.1.21.0 Final x86

Download: ESET Smart Security 2020 v13.1.21.0 Final x64

0/5 (0 Reviews)