F-Secure Antivirus 3.12.125.0 download

0
47
F-Secure Antivirus 3.12.125.0 download

F-Secure Antivirus е софтуерен антивирусен продукт, който ще предпази компютъра ви от вирус, малуер, спайуер и всякакъв друг тип инфекции.

F-Secure Antivirus 3.12.125.0 download 1

F-Secure Antivirus ще ви помогне лесно да премахнете вредните и опасни файлове от вашия компютър, при това без да го натоварва. Както всяка една модерна и сигурна антивирусна програма, F-Secure Antivirus разполага със защита в реално време, която следи постоянно за заплахи, без да има нужда компютърът да бъде сканиран.

Още със стартирането на инсталатора, той ще провери за нови верси и ако ги намери ще ги свали. Преди да бъде стартирана самата инсталация, на потребителя се предлага да бъде извършено сканиране за опасни файлове със специален инструмент, което може да се откаже.

Същинската инсталация отнема известно време като сканира хардуера за съвместимост, но иначе е напълно безпроблемна и не изисква почти никаква интеракция.

Интерфейсът е семпъл и това ще бъде добре посрещнато от повечето потребители. Всички функции са умело подредени, което способства за лесната работа с продукта. В началния екран потребителят може да види статуса на защита на компютъра, данни за последното сканиране и ъпдейтите, с информация за датата и часа, когато са били извършени тези дейности.Само с натискането на един бутон може дабъде сканиран компютърът или да се достъпят настройките.

F-Secure Antivirus

 

При избиране на категорията Tools, могат да бъдат достъпени някои много полезни функции. На първо място оттам могат да се направят някои важни настройки за ръчното сканиране, което се предлага в няколко варианта – бързо, пълно, и с разширена хеуристика, което също е бавно. Може да бъде настроено дали да бъдат сканирани архиви. Може да бъде насрочено сканиране за точно определен час и дата или пък след точно определено време, след като компютърът не е използван.

Прочетете още:  Ultra Adware Killer 7.6.5.0 Final download - антивирус, малуер, едуер, антивирусна защита

Също оттам може да бъде спряна защитата в реално време, настройка на различни нотификации, какви действия да бъдат предприемани спрямо различни опасни файлове и др.

Също в категория Tools могат да бъдат намерени изключения за различни програми, които да не бъдат сканирани, да бъдат прегледани файловете в карантина, да се прегледат скорошни събития, да се инициира ъпдейт на дефинициите, да се изпрати опасен файл към лабораториите на F-Secure Antivirus за изследване, както и с един клик да бъдат спрени всички защитни модули.

F-Secure Antivirus

В другата категория, Statistics, потребителят вижда визуализирана по приятен начин информация относно броя на сканираните файлове на почистените файлове, както и на разрешени и блокирани приложения.

От иконата в системния трей може да бъде достъпен екшън центърът, където да се проследят важни събития за разрешаване, да се провери за ъпдейти, да се отворят настройките, както и да се достъпи режимът за игра, който ако бъде включен, програмата няма да притеснява потребителя с никакви съобщения.

За цялостна защита потребителите могат да погледнат F-Secure Internet Security, който предоставя всичко необходимо за безопасно банкиране, онлайн пазаруване и сърфиране в мрежата.

Промени спрямо миналата версия:

What is the Real-time Protection Network?
F-Secure’s Real-time Protection Network is an online service which provides rapid response against Internet-based threats.
The Real-time Protection Network uses reputation services to obtain information about the latest Internet threats. You can help us develop the service further by contributing detailed information, such as sources of intrusive programs or messages, and behavioral and statistical analysis of the use of the computer and the Internet.

Лиценз: Trial

Download: F-Secure Antivirus 3.12.125.0

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments