F-Secure Internet Security 17.5 Final download

0
905
F-Secure Internet Security 17.5 Final download

F-Secure Internet Security е цялостно решение за пълна защита на компютъра от вируси и опасни инфекции, както и при пазаруване, браузване и интернет банкиране.

F-Secure Internet Security 17.5 Final download 1

На всеки потребител е нужна цялостна защита на комптъра от вируси и още повече, ако редовно сърфира в Интернет, извършва онлайн покупки или използва интернет банкиране.

F-Secure Internet Security е цялостно антивирусно решение, което ви е необходимо за защита на компютъра и всякакви уеб базирани атаки.

При стартиране на инсталацията инсталаторът започва да сваля специален инструмент, който ще се стартира, за да даде възможност за сканиране за опасни файлове, което при желание може да бъде отказано. Целта е да се подсигури инсталацията на програмата в чиста среда. След това инсталацията протича безпроблемно, без нуждата от намеса на потребителя, освен да се съгласи с условията на използване.

Интерфейсът е сходен с този на F-Secure Antivirus, което спомага потребителите на продуктите на F-Secure да се чустват в свои води. В основния прозорец може да бъде видяна информация относно статуса на защита на компютъра, да се види кога за последно са били ъпдейтвани дефинициите, кога е извършена последната проверка за това дали има нови, да се достъпят опциите на програмата, да се браузва из другите категории и да се инициира сканиране на компютъра за вируси и опасни файлове с един клик.

F-Secure Internet Security

 

В категорията Tools може да се намери всичко, от което има нужда потребителят. Там могат да се достъпят опциите по сканирането, което се предлага в няколко варианта – бърз, който ще провери само за файлове, които са познати на програмата като опасни, бавен, който ще провери целия компютър с разширена хеуристика, както и включване и изключване сканирането на архиви.

От настройките на програмата могат да се извършват ръчни ъпдейти, както и да бъдат насрочени такива за определени час и дата, като процесът се автоматизира, без да има повече нужда от намеса на потребителя.

Прочетете още:  360 Total Security 10.6.0.1179 Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита

Също там може да се инициира ъпдейт, да се проверят последни събития, да се настроят правата на различните програми, които са инсталирани, да се прегледа карантината, да се изпрати опасен файл към лабораториите на F-Secure за изследване, изключване на всички защитни модули с един клик.

Отново от категорията Tools могат да се определят настройките за защитната стена в Windows. Относно защитната стена в настройките може да бъде зададено приложенията да не могат да свалят опасни файлове и да се известява потребителят при пробив в мрежата.

F-Secure Internet Security

 

В категорията Statistics по приятен начин са визуализирани в две секции сканираните и изтрити опасни файлове, както и броя на разрешените и забранените инсталирани приложения.

Много полезен модул при F-Secure Internet Security е DeepGuard, който подсигурява, че на компютъра ще бъдат стартирани само безопасни програми. Неговото поведение може да бъде настроено според нуждите, както и да бъде изключен. При настройките на поведението може да се настрои да изкарва съобщение при съмнително поведение, нотификация при експлойти, да се иска разрешение от потребителя за създаване на интернет връзка, както и използването на съвместим режим, за който е упоменато, че е по-малко сигурен.

F-Secure Internet Security има и модул, който да филтрира спам имейлите и тези, които са опасни. Програмата предлага и хелп файл, в който потребителят може да се посъветва как да създава правила за филтриранена имейли при различни приложения като ]Microsoft Outlook, Opera, Mozilla Thunderbird и други.

От иконата в системния трей може да се включи режим за игра Game Mode, който изключва всички съобщения и не пречи на потребителя по никакъв начин на неговото гейминг преживяване.

Промени спрямо миналата версия:
F-Secure’s flagship products now enable parents to set boundaries online the way they do in the real world

Лиценз: Trial

Download: F-Secure Internet Security 17.5 Final

0/5 (0 Reviews)