F-Secure Online Scanner 8.0.136.65 download

0
81
F-Secure Online Scanner 8.0.136.65 download

F-Secure Online Scanner е лесен за употреба инструмент, който ще премахне спайуер, малуер и други опасни файлове от вашия компютър, използвайки облачна технология.

F-Secure Online Scanner 8.0.136.65 download 1

Използвайки облачна технология F-Secure Online Scanner ще елиминира почти всякакъв тип malware (малуер) от вашия компютър.

Приложението е portable и не се нуждае от инсталация. Това е особено полезно, ако компютърът е тежко заразен и не е възможно инсталирането на антивирусни продукти. Също така по този начин програмата може да е винаги с вас на външен носител, например като флашка, CD и друг тип носители, като просто трябва да се стартира. Това дава възможност да бъдат проверени множество компютри по един много бърз начин. Като друг плюс може да се посочи фактът, че не оставя никакви следи в регистъра на проверяваната операционна система.

F-Secure Online Scanner е идеален за всякакъв тип потребители, защото предлага много добре подреден интерфейс и изключтелно лесна работа. Само с натискането на един бутон процесът по сканирането може да започне. След като е стартиран процесът, F-Secure Online Scanner автоматично се свързва към нужните сървъри, от които да изтегли последните дефиниции и след това също автоматично започа сканирането на компютъра. Не се изисква абсолютно никаква намеса от страна на потребителя.

F-Secure Online Scanner

 

Процесът по същинското сканиране е задоволително бърз, като прогресът се изобразява както с проценти, така и визуално. По всяко едно време потребителят може да види кой файл бива сканиран в момента. Освен хард диска F-Secure Online Scanner сканира и паметта за опасни файлове. Ако бъдат намерени заплахи, те ще бъдат показани в списък.

F-Secure Online Scanner

 

Прочетете още:  Avast Internet Security 19.7.2388 Final download - антивирус, вирус, малуер, антивирусна защита

F-Secure Online Scanner не натоварва компютъра, работи стабилно и безпроблемно, като свършва задачите си бързо. Трябва да се има предвид, че това е инструмент, с който позволява по ръчен начин да се инициира сканиране на компютъра и не притежава скенер в реално време, така че потребителите ще трябва да инсталират антивирусен продукт, който има такъв модул, като F-Secure Antivirus или F-Secure Internet Security.

Лиценз: Безплатен

Download: F-Secure Online Scanner 8.0.136.65

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments