Faronics Anti-Virus 3.90.2100.3960 download

0
1302
Faronics Anti-Virus 3.90.2100.3960 download

Антивирусният софтуер е задължителен за всеки компютър с Windows, който е свързан към интернет. Faronics Anti-Virus ще защити вашия компютър по един много надежден начин.

Faronics Anti-Virus 3.90.2100.3960 download 1

Въпреки всички ползи от подбна свързаност, има и заплахи, които дебнат постоянно. Faronics Anti-Virus ще ви предпази от повечето познати вируси, троянци, червеи, малуер, спайур и други типове зловреден код.

Програмата е с така наречената client-server архитектура, което означава, че главните задачи по сканирането се предоставят на основния сървър на Faronics, докато клиентската машина не се натоварва.

Faronics Anti-Virus ще ви предпази от повечето от познатите заплахи, като има и Anti-Rootkit система, както и уеб филтриране, за по-безопасно сърфиране в мрежата. Има и вградена защитна стена, която ще следи всичкия входящ и изходящ трафик и нищо няма да се случва без вашето знание, което с модулите за heuristics и behavioral анализ, заедно с signature detection, правят защитата особено ефективна.

Faronics Anti-Virus

 

Много полезна функция е настройването за сканиране в определена дата и час, така че процесът да се автоматизира, без да се налага намеса на потребителя, като има и опция да се сканира след събуждане, като програмата следи коя от клиенските машини се е събудила и стартира сканиране.

Ако е намерен проблем, в таб Alerts се появява информация за всички събития, като може да се експортне и в текстови файл или csv, за по-нататъшно разглеждане.

Промени спрямо миналата версия:

– New Windows Filtering Platform (WFP) Firewall: New Windows Filtering Platform drivers are now available that result in a more robust firewall.

– IPv6 support: Applications using IPv6 addresses can now be allowed or blocked.

Прочетете още:  TDSSKiller 3.1.0.25 Final download - антивирус, вирус, малуер, антивирусна защита

– Web Relay for virus definition: A new Web Relay is installed as part of the Anti-Virus Loadin. The virus definitions are downloaded from a web relay that is independent of Faronics Core. The workstations ‘pull’ the definitions without adding any load on Faronics Core.

Лиценз: Trial

Download: Faronics Anti-Virus 3.90.2100.3960

0/5 (0 Reviews)