FortKnox Personal Firewall 2019 (22.0.920) Final download – защитна стена, сигурност, трафик

0
947
FortKnox Personal Firewall 2019 (22.0.920) Final download - защитна стена

Защитете вашия входящ и изходящ трафик с програмата FortKnox Personal Firewall, която е ефикасна и лесна за употреба, като по този начин предотвратите заразяването на Windows с опасни вируси, малуер, червеи и пр.

FortKnox Personal Firewall 2019 (22.0.920) Final download - защитна стена, сигурност, трафик 3

Сигурността на вашия компютър е нещо, което не трябва да се подценява и трябва да се вземе насериозно, особено ако на него има голямо количество важна информация, която е лична и важни файлове.

Заплахите, които дебнат в интернет могат да бъдат спрени с подходящи инструменти, които да следят вашия трафик и да го държат под контрол, сканирайки постоянно за нови пробиви.

В повечето случаи се използват два обезопасяващи продукта – антивирусен софтуер и защитна стена, ако антивирусният софтуер няма вградена. За тези, които още са в търсене на подобен софтер, то FortKnox Personal Firewall може да бъде техният избор.

Веднъж инсталиран FortKnox Personal Firewall ще ви поиска рестарт, за да може да работи пълноценно и след рестарта вие ще можете да го използвате пълноценно. Изчистеният и юзър-френдли интерфейс помагат на всеки да използва множеството инструменти на пълна мощност с минимални усилия.

Всички функции са строго организирани в табове. Също така можете да наблюдавате графика в реално време на вашия входящ и изходящ трафик, дори да вземете детайлна информация за всяка една отделна връзка, което включва IP, domain, MAC адрес и процесите, които са свързани с нея.

FortKnox Personal Firewall

 

Също така има разширени опции за traceroute или whois lookup, а също така и карта с местоположението, откъдето идва връзката. Подозрителните процеси могат да бъдат забранени веднага, с един клик на мишката. Същото важи и за всяка една подозрителна връзка. Също така можете да задавате и user-defined правила за всяко едно приложение.

Прочетете още:  Avast Premier Antivirus 19.7.2388 Final download - антивирус, вирус, малуер, антивирусна защита

Програмата дава много добро ниво на защита, има конфигуративност за всичко, което е необходимо за повечето потребители.

Лиценз: Trial

Download: FortKnox Personal Firewall 2019 (22.0.920) Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments