GridinSoft Anti-Ransomware 0.9.1 Beta download – антивирус, криптовирус защита

0
88
GridinSoft Anti-Ransomware 0.9.1 Beta download - антивирус

GridinSoft Anti-Ransomware е лек и безплатен софтуер, който ще ви предпази от различни версии на опасните криптовируси.

GridinSoft Anti-Ransomware 0.9.1 Beta download - антивирус, криптовирус защита 1

Криптовирусите (Ransomware) за Windows стават все по-разпространени и опасни и все повече потребители се заразяват с тях. Те заключват файловете на потребителите със сложни пароли и в повечето случаи единственият начин, за да бъдат отключени, е плащането на откуп, откъдето идва и наименованието им ransomware.

GridinSoft Anti-Ransomware е софтуер, който може да ви помогне да блокирате подобни атаки, с който се работи много лесно. Разполага със защита в реално време, която следи за криптиране на файлове и пресича подобни атаки още в зародиш.

Интерфейсът е приятен и изключително опростен, като има съвсем малко опции, които потребителите могат да променят, което е в плюс за начинаещите потребители.

GridinSoft Anti-Ransomware

 

На централно място в основния прозорец на GridinSoft Anti-Ransomware е разположен голям бутон, с който защитата от криптовируси (ransomware) може да бъде включвана и изключвана с едно натискане на мишката.

Когато защитата е включена бутонът е оцветен в зелено, а когато бъде спряна той се оцветява в червен цвят, като под него също има надпис, който ни уведомява за текущия статус на защитата. Също в основния прозорец се намира и опция за проверяване за нови версии на GridinSoft Anti-Ransomware.

От страничния панел на този софтуер потребителите могат да достъпят още няколко опции като затваряне, минимизиране, изключване, about и някои настройки за поведението на програмата.

GridinSoft Anti-Ransomware

 

GridinSoft Anti-Ransomware дава възможност при желание от страна на потребителя да се включва със стартирането на операционната система автоматично, като по този начин не е нужно потребителят да го стартира ръчно. Софтуерът дава още възможност да бъде настроен при стартиране да се скрива в системния трей, както и при натискане на бутона за затваряне да се скрива в системния трей, вместо да се изключва.

Прочетете още:  Avira Internet Security Suite 15.0.2003.1821 Final download - антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита

GridinSoft Anti-Ransomware е софтуер, който ще помогне на потребителите в борбата с криптовирусите/ransomware по един много лесен и разбираем начин. Създаден е с цел да бъде колкото се може по-невидим, без да пречи на нормалната ежесневна работа на потребителя, който го използва.

Лиценз: Безплатен

Download: GridinSoft Anti-Ransomware 0.9.3.8 Beta

0/5 (0 Reviews)