IObit Malware Fighter 7.2.0.5748 Final download – антивирус, анти-малуер, антивирусна защита

0
1044
IObit Malware Fighter 6.5.0.5017 Final download - антивирус

IObit Malware Fighter е безплатен софтуер, с който бързо и ефикасно могат да бъдат откривани и премахвани различни опасни файлове, вируси, малуер, червеи, троянци и пр.

IObit Malware Fighter 7.2.0.5748 Final download - антивирус, анти-малуер, антивирусна защита 1

Понякога антивирусният продукт не е достатъчен сам по себе си и се налагат допълнителни продукти, които да го допълнят. IObit Malware Fighter е съвместим с всички антивирусни програми и ще осигури защита от всякакъв вид малуер атаки, като и се справя много добре с неговото премахване.

Инсталацията е бърза и безпроблемна, но трябва да се спомене, че предлага някои странични програми, което е доста несериозно от страна на такъв инструмент. За да предотвратите инсталацията на подобни нежелани продукти можете да използвате Unchecky.

Интерфейсът е много приятен и добре подреден. Всички най-важни функции се намират на едно място, в основния прозорец. Предлага сканиране на вашия компютър, прозорец с текущия статус и сканиране в облака.

IObit Malware Fighter

 

За съжаление програмата не предлага истински real-time protection модул, но предвид, че се използва като допълнение към анти-вирус, това не е голям проблем. Насочен е специално към малуер атаките, като другите типове атаки оставя на вашия антивирусен продукт.

Въпреки това с модулите за защита на куукита, стартъп процеси, защита на браузъра, защита на мрежата, защита на файлове и USB, защитата е допълнена на добро ниво. С подобрената система Dual Core вашият компютър ще бъде сканиран по-дълбоко, за да намери и най-скритите заплахи, като ги намери, изтрие или ги сложи под карантина, за да запази вашата сигурност.

Промени спрямо миналата версия:

  • Enhanced Anti-ransomware Engine to defend against ransomware attacks that take advantage of Encrypting File System (EFS).
  • Expanded database to remove the latest threats including Worm.Mydoom, Ransom.FileCrypter, and Trojan.Symmi.
  • Optimized update process for faster database updating.
  • Reduced the resource usage for launching IObit Malware Fighter at Windows startup.
  • Fixed the occasional Explorer crash caused by IObit Malware Fighter.
  • Fixed known bugs.
Прочетете още:  Spy Emergency 2020-25.0.700 Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита

Лиценз: Trial

Download: IObit Malware Fighter 7.2.0.5748 Final

0/5 (0 Reviews)