JRT Junkware Removal Tool 8.1.2 download

0
142
JRT Junkware Removal Tool 8.1.2 download

JRT Junkware Removal Tool или просто JRT, е малък и лек инструмент за Windows, който ще сканира вашия компютър за туулбарове, едуер и потенциално нежелани програми (PUP).

JRT Junkware Removal Tool 8.1.2 download 1

Такива са например Ask Toolbar, Babylon, Blekko, Claro/iSearch, Conduit, Crossrider, DealPly, Delta, Facemoods / Funmoods, Findgala, Globasearch, Hao123, iLivid, Iminent, IncrediBar, MocaFlix, MyPC Backup, MyWebSearch, PerformerSoft и още.

JRT Junkware Removal Tool е портъбъл, което означава, че не трябва да се инсталира. Така можете да го стартирате от всяка една локация или от външен носител, като не оставяте следи в операционната система, нито в нейните регистри.

Приложението е command-line и се отваря в command prompt. От вас се иска само да го стартирате и когато ви подкани да натиснете произволен бутон, за да стартира процеса по сканиране.

JRT Junkware

 

Ще създаде бекъп на регистрите и ще създаде restore point (точка за възстановяване), а след това ще провери процеси, модули, регистри, стартъп, папки, инсталирани браузъри на машината, сервизи.

След като приключи процесът по сканиране, ще изкара пред вас обикновен текстови файл, в който е описано какво е свършено, какво е намерено и какво е изтрито, както и информация за датата и часа, в който са извършени действията, кога са стартирали, кога са свършили и версията на операционната система.

Junkware Removal Tool е мощен инструмент, който е изключително лесен за употреба, сканира бързо, като използва нисък компютърен ресурс. Изключително лесната употреба го прави още по-предпочитан от потребителите.

Промени спрямо миналата версия:

Added: Wajam service and driver remediation
Updated: Whitelist -> Browser Helper Objects (BHOs)
Updated: Whitelist -> Processes
Updated: Whitelist -> Services

Лиценз: Безплатен

Прочетете още:  GridinSoft Anti-Ransomware 0.9.1 Beta download - антивирус, криптовирус защита

Download: Junkware Removal Tool 8.1.2

0/5 (0 Reviews)